به گزارش خبرنگار مهر، یوسف شاه حسینی در آیین نکوداشت و ترحیم مرحوم استاد رحیم معینی کرمانشاهی که عصر امروز چهارشنبه در کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: تجلیل از مفاخر، بزرگان و مشاهیر آیینی ارزشمند است و بنده که مدتی مسئول بنیاد بینالمللی علمی و فرهنگی بوعلی سینا بودم به وضوح جایگاه مشاهیر و ادیبان ایرانی در جهان را نظارهگر بودم.
وی با تسلیت درگذشت مرحوم معینی کرمانشاهی به جامعه علم و ادب و هنر گفت: در بیش از ۳۰ کشور جهان برای شناساندن و معرفی بوعلی سینا بنیادی تاسیس شده و در یونسکو نیز جایزهای به نام این دانشمند برجسته ایرانی به کسانیکه در عرصه ترویج اخلاق در علم و فناوری موفق و صاحب آثار برجستهای هستند اختصاص یافته است.
شاه حسینی در ادامه با اشاره به جایگاه والای مشاهیر و فرهیختگان ایران اسلامی در سراسر جهان بیان کرد: در یونسکو جایزه صلح مولانا به کسانیکه در عرصه علم و صلح و دوستی همزیستی مسالمت آمیز نام آشنا هستند اختصاص یافته و هفته گذشته نیز در همدان، تاجیکستان و کشمیر همایشی برای بزرگداشت میر سید علی همدانی برگزار شد، کسی که ۷۰۰ سال پیش منشا اثرات معنوی و سازندگی در این مناطق بود.
وی وجود مشاهیر، بزرگان و اندیشمندان را از مزیتهای کشور دانست و اظهار کرد: در حقیقت آنگونه که باید نتوانستیم منزلت این عزیزان را پاس نهاده و بهره شایسته ببریم و برگزاری آیین نکودانشت و بزرگداشت این فرهیختگان در حقیقت به خاطر احساس نیاز ما به این مراسمات است.
سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه دانشمندان مشاهیر و فرهیختگان و بزرگان را ذخیرهای و اندوختهای برای آینده کشور دانست و گفت: این بزرگان مسیر درست را برای ما روشن نموده و بسترساز پیشرفت ما هستند.
شاه حسینی خواستار تداوم مراسمات نکوداشت و بزرگداشت مشاهیر و بزرگان در طول سال شد و گفت: باید در عرصههای مختلف از منظر فکر و فرهنگ بزرگان استفاده ببریم.
وی در ادامه تلاش و کوشش برای فربهی گوهر جان را بسیار ارزشمندی و بسی والاتر از تلاش برای تامین معیشت و اقتصاد مردم دانست و گفت: امیدواریم این ظرفیت و قابلیت را پیدا کنیم تا نه در نگاه دولت بلکه در نگاهی همگامی این صدرنشینی و ارجحیت را دامن زده و در تمام عرصههای بزرگ و کاری جاری نمایم.
نظر شما