بهزاد درخشان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کم آبی یکی از جدی ترین دغدغه های کشاورزان و باغداران در شهریار است که در صورت استمرار این وضعیت، عرصه زراعی منطقه به عنوان یکی از شاخص ترین ویژگی های این خطه با مشکلات عدیده ای مواجه می شود.
وی افزود: در حال حاضر فعالان عرصه باغداری و کشاورزی در شهریار برای دستیابی به آب، باید چاه هایی به عمق دو هزار و ۵۰۰ متر حفر کنند که این امر بسیار نگران کننده است.
عضو شورای اسلامی شهر شهریار عنوان کرد: کشاورزان بسیاری برای تامین نیاز اراضی زراعی خود، درخواست وام کرده اند تا نسبت به عمیق تر کردن چاه های آبیاری اقدام کنند.
درخشان گفت: راهکار برون رفت از این مشکل، تجهیز اراضی باغی و کشاورزی به سیستم های آبیاری تحت فشار و قطره ای است.
وی افزود: طرح هایی در ارتباط با آبیاری های نوین در طول سال های اخیر در شهریار اجرایی شده، اما چنین اقداماتی باید بسیار بیشتر از این مد نظر قرار می گرفت تا از بروز بسیاری از مشکلات و محدودیت های موجود کنونی جلوگیری شود.
عضو شورای اسلامی شهر شهریار گفت: استفاده از آب شرب برای کشاورزی، بخش دیگری از مشکلات موجود در این منطقه است که باعث افزایش آسیب پذیری اراضی زراعی و باغات در مقابل آفات شده است.
درخشان در خاتمه یادآور شد: پیش از این آب کشاورزی این عرصه از رودخانه کرج تامین می شد و باغات از لحاظ املاح موجود در آب غنی بودند ولی در حال حاضر این آب به شهریار نمی رسد و آب شرب مصرفی نیز فاقد املاح مورد نیاز است که متعاقبا این موضوع کاهش ضریب مقاومت اراضی زراعی و باغی را در پی داشته است.
نظر شما