به گزارش خبرنگار مهر، حسین سلاح ورزی صبح پنج شنبه در جلسه بررسی راهکارهای جذب سرمایهگذاری خارجی با اشاره به اینکه تشکیل این کمیته، مصوبه آخرین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی لرستان بود، اظهار داشت: به هر حال ضرورت دارد خودمان را برای استفاده از دوران پساتحریم آماده کنیم تا از شرایط به وجود آمده نهایت بهره را نصیب استان کنیم.
وی گفت: در همین راستا دعوتنامهای به صورت دو زبانه در اتاق خرمآباد تهیه شد که به همراه خلاصهای از ظرفیتهای استان و مزیتهای سرمایهگذاری موجودمان با امضای استاندار لرستان به سفارتخانههای کشورهای مختلف ارسال شد.
وی با اشاره به اینکه چند سفارتخانه به این دعوت، پاسخ داده اند بیان داشت: علاوه بر آن با ۲۳ اتاق مشترک نیز با در نظر گرفتن امکان همکاری در زمینههای مشخص، مکاتبه صورت گرفته و قابلیتهای استان لرستان به آنها معرفی شده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمآباد با بیان اینکه با اتاقهای بازرگانی هشت کشور صنعتی هم مکاتبه کردهایم، افزود: تاکنون از اتاقهای مشترک ایران و انگلیس، ایران و فرانسه، ایران و چین، ایران و عمان و همچنین اتاق بازرگانی و صنعت استکهلم هم پاسخهای دریافت کردهایم.
سلاح ورزی ادامه داد: با توجه به حضور هیتهای بلندپایه تجاری در روزهای اخیر در تهران، میتوانیم از شرایط موجود استفاده کنیم و در پایتخت رایزنیهایی برای معرفی توانمندیهای لرستان با آنها داشته باشیم.
وی با بیان اینکه بضاعت اتاق خرمآباد، بضاعت محدودی است، اظهار داشت: در کنار این مسله، حجم کارهای انجام نشدهای که از گذشته باقی ماندهاند هم آزاردهنده و انرژیبر است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمآباد با اشاره به اینکه گروههای مختلفی به منظور آشنایی با پتانسیلهای سرمایهگذاری لرستان وارد این استان میشوند، گفت: از آنجا که مکان و متولی مشخصی برای هماهنگی و ارزیابی آنها وجود ندارد، با نوعی سرگردانی و پراکندهکاری مواجه هستیم که باید نسبت به برطرف کردن آن اقدام کنیم.
سلاحورزی همچنین پیشنهاد داد با راهاندازی یک سایت مناسب، همه مشخصات و ظرفیتهای اقتصادی تجاری لرستان برای سرمایهگذاری در آن لحاظ شود تا با بروزرسانی آن بتوانیم به صورت یکپارچه پاسخگوی علاقمندان به سرمایهگذاری در استان باشیم.
نظر شما