۱۵ آذر ۱۳۹۴، ۹:۰۰

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان:

شاهد یک تغییر رفتار مثبت در ایمنی راه‌های خوزستان هستیم

شاهد یک تغییر رفتار مثبت در ایمنی راه‌های خوزستان هستیم

اهواز - مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان گفت: خوشبختانه با برنامه‌هایی که اجرا کرده‌ایم، شاهد یک نوع تغییر رفتار مثبت در بخش ایمنی راه‌ها در خوزستان هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی خدادادی شامگاه یکشنبه در ششمین جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های خوزستان در فرمانداری شهرستان هفتکل اظهار کرد: با توجه به رسالت جمعیت هلال‌احمر، به دنبال آموزش و تغییر نگرش در رفتارها برای رسیدن به الگوی مناسب ایمنی هستیم. البته اکنون شاهد یک تغییر رفتار در استان هستیم.

خدادادی افزود: بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار جوان و ۱۴ هزار کیلومتر راه‌های مواصلاتی در استان داریم بنابراین شرایط مناسب برای فعال شدن سازمان مردم نهادی مانند جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها در خوزستان به خوبی فراهم است.

وی عنوان کرد: اگر بسترسازی مناسب برای فعالیت این پایگاه انجام شود، قطعاً با آموزش‌های لازم موفق خواهیم شد. در استان برخی مواقع نگاه مقطعی به آموزش‌های حوزه ایمنی راه‌ها وجود دارد ولی با فعال شدن سمن جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها به یک آموزش دائم در این حوزه برسیم.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان گفت: یکی از مشکلات منطقه هفتکل، راه‌اندازی پایگاه امداد و نجات جاده‌ای است چون میانگین بیش از ۶۰ تصادف جاده‌ای در ماه را دارد.

تعداد بالای کشته‌های حوادث

محسن بیرانوند فرماندار هفتکل اظهار کرد: مجموعاً در حوزه راه با وجود همه مشکلاتی که وجود دارد، مسیر اهواز به ایذه پر تردد و پر ترافیک است و آماری که از شهدای چهار سال آخر جنگ گرفتم تقریباً با کشته‌های دو سال گذشته تصادفات در این شهرستان برابری می‌کرد.

وی افزود: البته اقدامات خوبی در دو سال اخیر به‌ویژه در شهرستان هفتکل در حوزه راه انجام‌شده که ۲۲ میلیارد تومان طی دو سال اخیر در حوزه راه‌های روستایی و شهری هزینه شد.

اختلاف‌نظر اداره کل راه و پلیس

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان نیز در این جلسه گفت: به دستور استاندار، مسئله انسجام و ایجاد تعادل منطقی بین ایمنی راه‌های یکی از مناطق هفتکل را پیگیری کردیم. بر اساس مصوبه مقرر شد تا یک کمیسیون فرعی از محل بازدید کند ولی از نظر ایمنی با پلیس راهنمایی و رانندگی یک سری اختلافاتی داشتیم و اگر این کار انجام شود جاده از دوخطه به چهارخطه تبدیل می‌شود.

منوچهر رحمانی افزود: اجرای طرح چهار خطه شدن این جاده، آزمایشی است و بعد از ۶ ماه در صورت احساس خطر دیگر ایجاد نمی‌شود. تاکنون در جاده اصلی هفتکل ۱۰ میلیارد تومان و برای خروجی هفتکل ۱۹ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی یادآور شد: برداشتن پل ورودی شهرستان شوش مصوبه دیگری است که باید موردبررسی قرار بگیرد.

نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دو محور پرمخاطره غیزانیه به هفتکل و دیگری محور ملاثانی به سه‌راهی شوشتر به دلیل شرایط خاص، دائماً تحت‌فشار ترافیکی و حوادث متعدد است. خوشبختانه با توجه ویژه دولت یازدم و تلاش و پیگیری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان، شرایط روزبه‌روز بهتر می‌شود.

اسماعیل جلیلی افزود: امیدواریم بتوانیم با مدیریت مناسب، شرایط ایمنی راه‌ها را افزایش بدهیم. مسئولان شهرستان هفتکل بخشی از توانمندی‌های خود را برای بهبود شرایط با اجرای پروژه‌های موردنیاز بسیج کرده و آمادگی کامل خود را اعلام می‌کنند.

وی بیان کرد: یکی دیگر از محورهای مدنظر برای ایجاد تغییرات در جاده اهواز به مسجدسلیمان است که باید با عنایت به آن بتوانیم برای خروج از بحران برنامه‌ریزی کنیم.

کد خبر 2992225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha