حجت الاسلام و المسلمین سید محمود موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان قدردانی از مردم و مسئولان کشور عراق برای همکاری در خدمات رسانی به زائران حسینی اظهار کرد: برای خدمات رسانی به زائران در استان خوزستان دستورالعملهای ابلاغی از تهران را بومی سازی کردیم.
وی افزود: برگزاری جلسات متعدد با صنعت و معدن، اتحادیهها، اتاق بازرگانی، مدیران موکبها، مداحان، روحانیون، هیئات مذهبی، سازمان تبلیغات، ائمه جمعه و سایر سازمانها را نیز به منظور ارائه خدمات بهتر به زائران حسینی در برنامه کاری خود به مناسبت خدمات رسانی در ایام اربعین داشتیم.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان تصریح کرد: به ستادهای بازسازی عتبات عالیات ابلاغ کردیم تا هر کدام در مرزها موکب راه اندازی کرده و نذورات جمع آوری شده مردم را در همان موکب هزینه کنند.
حجت الاسلام موسوی بیان کرد: تهیه اقلام مورد نیاز موکبها، راه اندازی شماره حساب بانکی برای جمع آوری نذورات، هماهنگی با حج و زیارت و سازمان تبلیغات از دیگر کارهای انجام شده برای خدمات رسانی به زائران بود.
وی عنوان کرد: امسال اعلام کردیم که هر خوزستانی یک زائر را دعوت کند و مردم واقعا سنگ تمام گذاشته و اصلا کم نگذاشتند. بیش از ۱۱۰ نفر آشپز و خادم به عراق برای خدمات رسانی به زائران اعزام کردیم.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان یادآور شد: امسال چند نفر از اهالی شهر کوت عبداله یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای خرید گوشت سه موکب در کشور عراق کمک کردند.
حجت الاسلام موسوی ادامه داد: ظرف سه ساعت طبق اعلام نیاز از سوی مسئولان برای مهران ۷۰ هزار قرص نان از خوزستان جمع آوری شده و به این مرز ارسال کردیم. به هر حال مردم اگر به مسئولان جمع آوری نذورات اعتماد داشته باشند آن وقت هیچ کاری زمین نمیماند.
وی با اشاره به نظارتهای لازم بر توزیع نذورات مردم در موکبها گفت: هماهنگی و ایجاد ارتباط لازم با دستگاهها و تأمین اقلام مورد نیاز موکبهای مستقر در ایران و عراق از جمله کارهای انجام شده ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان در خدمت رسانی به زائران حسینی بود.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان اظهار کرد: اقلامی مانند آب، آرد و گاز به صورت کلی برای همه موکبها تأمین میشد. همچنین دو دستگاه نان سنتی در مرزها با پشتیبانی ۱۵ تن آرد از دیگر کارهای انجام شده توسط این ستاد است.
نظر شما