محمد شفایی در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه اغلب دانشآموزان استثنایی با هدایت درست و مناسب میتوانند وارد دانشگاه و آموزش عالی شوند، تصریح کرد: بااینوجود هرچند پتانسیلهای قابلتوجهی در بین دانشآموزان استثنایی مشاهده میشود در مرحله اشتغال دچار مشکل هستند.
وی بابیان اینکه سهم سه درصد استخدام معلولان مورد غفلت است در بسیاری از مواقع توجهی به آن نمیشود، تأکید کرد: تمامی زحمات آموزشوپرورش برای توانمندسازی دانشآموز استثنایی در مرحله اشتغال دچار مشکل میشود.
رئیس آموزشوپرورش استثنایی استان تأکید دارد که بهمنظور رفع این خلأ تمامی دانشآموزان استثنایی در طول دوران تحصیل آموزشهای فنی و حرفهای و مهارتآموزی دریافت میکنند.
شفایی با اذعان به ارائه خدمات آموزشی به دو هزار و ۳۸ دانشآموز استثنایی تأکید کرد: برخی از این دانشآموزان معلول ذهنی هستند و بااینوجود تولیدات دستی قابلتوجهی دارند که میتواند در بازار به فروش برسد.
وی هدایت صحیح معلولان و دانشآموزان استثنایی و توانمندسازی آنها را از رسالتهای آموزشوپرورش دانست و افزود: در مقطع متوسطه اول مدارس پیش حرفهای و در دبیرستان مدارس حرفهای داریم که آموزشها برای دختران و پسران ارائه میشود.
وی وضعیت آموزشها را موفقیتآمیز دانست و ابراز امیدواری کرد این مهارتآموزی بتواند تأثیر مطلوب در اشتغال و آینده دانشآموز استثنایی داشته باشد.
نظر شما