۱۶ آذر ۱۳۹۴، ۲۰:۰۹

عضو مجمع کار آفرینان استان اصفهان:

اعتماد بین فروشنده و مشتری در بازارهای اصفهان را دنبال می‌کنیم

اعتماد بین فروشنده و مشتری در بازارهای اصفهان را دنبال می‌کنیم

اصفهان - عضو مجمع کار آفرینان استان اصفهان گفت: تلاش ما بر این است که اعتماد بین فروشنده و مشتری همچون گذشته در بازارهای اصفهان برقرار شود و هردو از همدیگر راضی باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی بهرام پور ظهر دوشنبه در نشست خبری اتاق اصناف استان اصفهان اظهار داشت: واحدهای صنفی که حقوق شهروندان را رعایت می‌کنند، به طور قطع ویژگی‌های خاصی نسبت به دیگر واحدهای صنفی دارند که باعث می‌شود دیگر واحدهای صنفی هم تشویق شوند تا مشتری مداری را در رأس کارهای خود قرار دهند.

وی افزود: با توجه به اینکه رسانه‌ها نقش بسزایی در فرهنگ‌سازی دارند بنابراین تلاش کردیم از این ظرفیت برای ارتقای سطح عملکرد صاحبان مشاغل مختلف در جامعه استفاده کنیم.

وی ادامه داد: در همین راستا با همکاری صدا و سیما اقدام به طراحی برنامه تلویزیونی «روزی از نو» کردیم که در این برنامه واحدهای صنفی نمونه به عنوان الگوی دیگر واحدها معرفی می شوند، واحدهای صنفی که حقوق شهروندان را رعایت می‌کنند.

مردم واحدهای صنفی ممتاز را از طریق صدا و سیما معرفی کنند

مشاور اتاق بازرگانی استان اصفهان تصریح کرد: در هر قسمت از این برنامه تلویزیونی سه واحد صنفی ممتاز توسط اتحادیه مربوطه معرفی می‌شود که صاحبان این واحدها در برنامه شرکت می‌کنند و عملکرد یک روز کاری آن‌ها و مصائب و مشکلاتشان به نمایش گذاشته می‌شود و در پایان هر قسمت مردم از طریق پنل ارتباطی با صدا و سیما تماس حاصل می‌کنند و به واحد صنفی منتخب خود رأی می‌دهند و در نهایت یک واحد از بین سه واحد صنفی برگزیده می‌شود که تندیسی با عنوان «نقیب» دریافت می‌کند.

بهرامی‌پور در خصوص چگونگی انتخاب نام نقیب برای این تندیس توضیح داد: درگذشته نقیب به کسبه‌ای اطلاق می‌شد که جایگاه خاصی در فتوت و مردانگی و جلب مشتری داشت و در بین مردم معتمد و با ایمان و اخلاق شناخته می‌شد و مرام‌نامه پهلوانی را سرلوحه کار خود قرار داده بود.

وی افزود: کاسبان نمونه این برنامه در مرحله بعدی به برنامه «آرمان‌شهر سرمه» راه خواهند یافت که به‌صورت پایلوت اجرا می‌شود و شهری با مردمی دارای فضایل اخلاقی برتر است.

عضو مجمع کار آفرینان استان اصفهان گفت: مردمان «آرمان‌شهر سرمه» باید برای ورود به این شهر روادید دریافت کنند؛ چراکه هرکسی نمی‌تواند در این شهر حضورداشته باشد و تنها افرادی حائز شرط ورود به این شهر هستند که کمک به هم‌نوع را سرلوحه کارهای خود قرار داده باشند و کسبه منتخب در برنامه «روزی از نو» هم جزو مردم این شهر خواهند بود.

وی اضافه کرد: هدف از طراحی این برنامه تلویزیونی ایجاد امید در حوزه کسب و کار جامعه و ترویج فضیلت‌های اخلاقی درزمینهٔ کسب‌وکار، الگوسازی در اصناف و مشاغل مختلف با هدف ارتقای فرهنگ کسب‌وکار به‌ منظور ارائه هرچه بهتر خدمات به شهروندان، تقویت خودباوری در بین صاحبان مشاغل، افزایش دانش و آگاهی مردم جامعه راجع به نحوه فعالیت صاحبان مشاغل مختلف در جامعه است.

بهرامی‌پور بیان داشت: در گذشته صاحبان مشاغل مختلف در جامعه علاوه بر وجهه کاسبی خود دارای فضایل اخلاقی نیز بودند و در بین مردم امین و معتمد شناخته می‌شوند و اکنون تلاش ما بر این است که اعتماد بین فروشنده و مشتری همچون گذشته برقرار شود و هردو از همدیگر راضی باشند.

کد خبر 2993948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha