به گزارش خبرنگار مهر، فرهنگ بابا محمودی ظهر چهارشنبه در کارگروه بهداشت استان گفت: باتوجه به در پیش بودن تعطیلات و ورود مسافران به استان ضروری است تا با اطلاع رسانی دقیق به مردم و تجهیز کامل مراکز بهداشتی درمانی، استان را برای مقابله و پیشگیری از این بیماری ویروسی آماده کرد.
مدیر گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تأکید بر اینکه احتمال شیوع ویروس آنفلوانزا در اماکن عمومی و سرپوشیده خیلی بالاست، اظهار کرد: زنان باردار، کودکان دوماهه تا پنجساله، افراد مسن با بیماری زمینهای و ضعف سیستم ایمنی، بیماران ریوی، تنفسی، کلیوی و قلبی، گروههای در معرض خطر هستند.
وی با اشاره به اپیدمی آنفلوانزا در برخی از نقاط کشور اظهار کرد: همهساله با شروع فصل سرما بیماریهای سرماخوردگی و آنفلوانزا از بیماریهای شایعی هستند که بهشدت نیز مسری بوده، اما با پیشگیری میتوان مانع از انتشار آن شد.
همچنین یدالله نبوی مدیرکل پدافند غیرعامل استان مازندران با اشاره به اینکه کارگروه بهداشت و درمان پدافند غیرعامل در استان با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مازندران طی سه سال متوالی است که بهعنوان کارگروه برتر انتخاب میشود، افزود: این انتخابها نشان از آمادگی و قابلیت بالای نیروی انسانی و تجهیزات بهداشت و درمان در مجموعه علوم پزشکی مازندران دارد و از این بابت نگرانی خاصی نداریم.
تشکیل تیم های واکنش سریع در مقابله با تهدیدات زیستی
وی بابیان اینکه تشکیل تیمهای واکنش سریع در مقابله با تهدیدات زیستی از اولویتهای استان از منظر پدافند غیرعامل است، گفت: قرارگاه زیستی استان که در سطح شش استان کشور بهعنوان پایلوت زیستی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالشده است و دارای امکانات و آزمایشگاههای مجهز به استانداردهای جهانی است قابلیت کشف آلودگیهای بیولوژیکی و ویروسیابی را در هر نقطه از استان دارد.
دکتر محمد پنبه چی جانشین رئیس کمیته بهداشت و درمان در پدافند غیرعامل دانشگاه نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارش کامل از فعالیتهای این کارگروه به بیان شرح وظایف و اقدامات مجموعههای عضو کارگروه بهداشت و درمان پدافند غیرعامل استان مازندران برای کنترل و پیشگیری از ویروس آنفلوانزای پرداخت.
نظر شما