به گزارش خبرنگار مهر، اصغر زربان صبح یکشنبه در کنفرانس خبری با بیان اینکه استفاده از ابزار پژوهشی برای توسعه و پیشرفت کاملاً ضروری است، افزود: امیدواریم تمامی دستگاههای اداری بر اساس پژوهش تصمیمگیری کنند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان در حوزه آموزش و پژوهش بسیار فعال عمل کرده است، گفت: جذب نیروی انسانی از طریق بخش خصوصی برای مراکز تحقیقاتی از برنامههای دانشگاه بوده است.
وی ادامه داد: خرید نرمافزار مدیریت پژوهشی از دیگر فعالیت های دانشگاه است که تمام فعالیت های پژوهشی از طریق این سامانه انجام خواهد شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه برنامهای تحت عنوان اعتبار پژوهشی تدوینشده است، اظهار داشت: در این طرح هرچه افراد فعالیت بیشتری داشته باشند اعتبار بیشتری خواهند داشت.
برگزاری تورهای پژوهشی
وی با اشاره به اینکه در طی یک سال گذشته برنامههای حمایتی و تشویقی دانشگاه تکمیل شده است، افزود: برنامه جدیدی تحت عنوان تورهای پژوهشی تدوینشده که تا کنون پنج تور پژوهشی ثبتنامشده است.
زربان با بیان اینکه طی یک سال پژوهشی اخیر ۸۲ مورد مقاله چاپشده را داشتهایم افزود: ۲۲ مورد مجلات چاپشده در نشریات معتبر و ۱۰۳ مورد در سایر نمایهها داشتهایم.
وی بیان داشت: ۱۸۱ مورد همایش داخلی و ۹ مورد شرکت در همایش های خارجی داشتهایم.
وی افزود: سه طرح سلامت سالمندان، غربالگری سرطان پستان، بررسی شیوع کمبود ویتامین دی و اثربخشی آن در دختران دبیرستانی در حال اجرا است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه چاقی و سوءتغذیه در کودکان زیر پنج سال در استان وجود دارد، افزود: شیوع سرطانها در استان در مقایسه با وضعیت سرطان در کشور مطابقت دارد.
وی با اشاره به اینکه تولید حیوانات تغییر ژنتیک یافته یکی از مهمترین طرح های دانشگاه است، دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی جزو چهار دانشگاهی است که در این طرح فعالیت دارد.
تصویب ۱۱۵ طرح تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
غلامرضا شریفزاده مدیر پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در این جلسه اظهار کرد: در طی یک سال گذشته پژوهشی ۱۱۵ طرح تحقیقاتی مصوب شده است.
وی ادامه داد: طرح های تحقیقاتی مصوب شده دانشجویی ۵۹ مورد و تعداد طرح های مصوب شده غیر هیئتعلمی ۵۶ مورد نیز بوده است.
شریفزاده با بیان اینکه ۶۹ طرح خاتمه یافته است، گفت: ۲ مورد کتاب نیز تألیف شده است.
رونمایی از سامانه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی
وی با اشاره به اینکه از پژوهشگران جوان با سه سال سابقه کار تقدیر خواهد شد، افزود: ۲۵ آذرماه سامانه پژوهشی دانشگاه رونمایی خواهد شد.
حسین بیدختی مدیر کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز در این جلسه اظهار داشت: کتابخانه دیجیتال باهدف توسعه و انتشار اطلاعات از طریق شبکه اینترنت برنامهریزیشده است.
وی با بیان اینکه دسترسی به منابع اطلاعاتی از طریق شبکه مجازی یکی از کارکردهای کتابخانه مجازی است، گفت: ۴۰ کتابخانه کوچک و بزرگ در استان وجود دارد که کلیه منابع اطلاعاتی آنها از طریق یک سامانه قابلدسترسی و ردگیری است.
مدیر کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: کتابخانه دیجیتال رتبه وب سنجی دانشگاه را ارتقاء داده است.
نظر شما