سید باقر حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این طرح شامل دو بخش است که بخش تجاری آن ۲۸ هزار هکتار از منطقه سیستان را شامل می شود که از فرودگاه زابل آغاز و تا مرز تداوم دارد و رامشار نیز بخش صنعتی آن است.
وی افزود: تصویب نهایی این طرح کمک شایان توجه ای به نقش پذیری بیشتر سیستان در سطح ملی و بین المللی، اشتغالزایی و بهبود وضعیت اقتصادی شمال استان خواهد کرد.
عضو کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: علی رغم آماده نبودن طرح از سوی مسئولان دست اندر کار با لطف و همکاری بسیار خوب شورای عالی مناطق آزاد طرح منطقه آزاد سیستان همراه با دیگر طرح های اقتصادی در کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح شد.
وی افزود: سیستان به عنوان یک منطقه آزاد تجاری برای مردم این منطقه از اهمیت بسزایی برخوردار است، زیرا این موضوع باعث رفع بسیاری از مشکلات این منطقه ازجمله بیکاری، پدیده ریزگردها و آلودگی های زیست محیطی می شود.
حسینی تاکید کرد: منطقه سیستان به دلیل آنکه در مسیر ترانزیت کالا قرار داشته و آخرین منطقه از خاک جمهوری اسلامی ایران است، باید به گونه ای از این بن بست خارج شود؛ هرچند که به دلیل موقعیت جغرافیایی قابل قبول و همجواری با افغانستان می توان با تصویب لایحه منطقه آزاد تجاری سیستان انتظار رفع مشکلاتی نظیر ریزگردها و آلودگی های مربوط به محیط زیست را در این استان داشت؛ همچنین با تصویب این موضوع سرمایه گذاری در این منطقه سیستان رونق پیدا میکند.
عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تصویب منطقه آزاد تجاری سیستان به افزایش اشتغال کمک می کند، یاد آور شد: باید به این نکته تاکید کرد که افزایش اشتغال را می توان با هدف صادرات درنظر گرفت، زیرا در حال حاضر افغانستان از خرید محصولات ایرانی در هر سطح و نیازی استقبال می کند؛ همچنین تجار افغان نیز می توانند دراین استان سرمایه گذاری مشترک کنند که این خود شاهد رشد منطقه خواهد شد.
نماینده مردم سیستان تاکید کرد: خوشحالیم که اکنون حاصل تلاش جمعی مردم سیستان نتیجه داد و منطقه آزاد سیستان برای طرح در صحن علنی مجلس آماده است و امید است که تا دو هفته دیگر تصویب شود.
نظر شما