۱۶ اسفند ۱۳۸۴، ۱۶:۰۷

آيين نامه اكران در بوته نقد - 19

تجهيز و بهسازي سالن هاي موجود سينما مي تواند قدم اول باشد

تجهيز و بهسازي سالن هاي موجود سينما مي تواند قدم اول باشد

محمد حسين لطيفي - كارگردان سينما گفت : مسئله اي كه حتي از سالن سازي هم مهم تر است، تجهيز و به روز كردن همين سالنهاي موجود است.

محمد حسين لطيفي، كارگردان سينما، ضمن بيان اين مطلب، در گفت وگو با خبرگزاري "مهر"، در مورد تدوين آيين نامه جديد اكران گفت : از هر طرف كه به اين مسئله نگاه مي كنيم  هم مجموعه توليد كنندگان فيلمها محق هستند و هم سينمادارها، و نمي توانيم با وضع قوانيني سخت گيرانه به صاحبان سينماها خواسته ها يمان را تحميل كنيم، چون سينماها محل در آمد و حرفه آنها است.

سازنده " سرعت" تاكيد كرد: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي تنها اقداماتي كه در خصوص سالن سازي انجام شده، منحصر به چند سالنه كردن برخي از سالنهاي موجود بوده است و دليل عمده اين كمبود برمي گردد به اين مسئله كه كسي رغبت چنداني براي ساخت سالنهاي جديد ندارد و بايد سيستم دولتي بستر مناسبي براي ترغيب مردم براي وارد شدن به اين عرصه را ايجاد كند .

 وي اقزود : مسئله مهم ديگري كه حتي از سالن سازي هم مهم تر است، تجهيز و به روز كردن همين سالنهاي موجود است تا مخاطب براي ديدن فيلمها رغبتي پيدا كند و آلان تعداد زيادي از سالن ها در مراكز مياني و تجاري شهر است كه موقعيت مناسبي براي جذب مخاطبان ندارند، مي شود با دادن زمين و مكان مناسب تاسيس سالنهاي جديد در مناطق شرق و غرب تهران كه با مشكل عدم وجود سالن روبه رو است، گام هاي مهمي در خصوص سالن سازي و جذب مخاطبان انجام داد. چون هم مخاطب هزينه كمتر و هم وقت كمتري براي ديدن و رسيدن به سالن نمايش فيلم صرف مي كند .

سازنده "خوابگاه دختران " تاكيد كرد: بايد در بحث اكران و ساخت سالنهاي جديد نگاهي كلان داشت و منافع جمعي سينماي ملي كشور را در نظر گرفت  و سياستهاي منطقي و معتدلي به كار برد و براي رسيدن به يك جمع بندي كلي در زمينه حفظ حقوق توامان سينمادار و توليد كنندها بايد كار كارشناسي و از عقايد افراد متخصص در اين عرصه بهره برد.

کد خبر 300015

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha