به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره اورژانس پیش بیمارستانی کشور در این مراسم اظهار داشت: در تلاشیم تا روز به روز افراد علاقه مند در این رشته بتوانند تحصیلات دانشگاهی خود را پشت سر بگذارند.
دکتر حسن نوری ساری افزود: فرا گرفتن علم در کنار شغل امری ضروری است که روز به روز بر داشته های امدادگران در راه خدمت به مردم می افزاید.
در تلاشیم تا سال آینده تمام نواقص این ناوگان حل شود
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به زیر ساخت های اورژانس کشور اظهار داشت: نوسازی ناوگان آمبولانسی اورژانس های کشور از سال ۹۳ آغاز شده و تا پایان سال آینده تمام نواقص این ناوگان حل خواهد شد.
این مقام مسئول یاد آور شد: بر اساس برنامه ریزی ها قرار است از ماه آینده به طور میانگین ماهانه بین ۲۵ تا ۵۰ دستگاه آمبولانس برای تعویض با آمبولانس های فرسوده وارد کشور شود.
نوری ساری تاکید کرد: شرایط تعویض آنها به ترتیب به زمان و کیلومتر کارکرد هر آمبولانس بستگی دارد تا تمام آمبولانس های فرسوده از رده خارج و آمبولانس های استاندارد جایگزین آنها شود که سهم سیستان و بلوچستان از این تعداد ۴۷ دستگاه آمبولانس است.
وی با بیان اینکه عملکرد اورژانس هر منطقه به پایگاهها و تجهیزات پزشکی آن بستگی دارد، گفت: هزینه تجهیز امکانات اورژانس بسیار بالا است از این رو دولت باید نگاه حمایتی به این نهاد داشته باشد تا بتوانیم کلیه نیازها را بر طرف کنیم.
دکتر نوری ساری با اعلام اینکه فعالیت و کار اورژانس ارتباط مستقیم با جان انسانها دارد، افزود: برای اینکه اورژانس وظایف خود را به درستی انجام دهد باید امکانات لازم برای آن فراهم شود.
برکت انقلاب اسلامی توسعه مراکز دانشگاهی ایرانشهر را در پی داشت
معاون استاندار و فرماندار ویژه ایرانشهر نیز در این مراسم گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از کوچکترین امکانات محروم بودیم اما اکنون به برکت نظام جمهوری اسلامی تمام امکانات در استان فراهم است و امروزه شاهد تحصیل ۱۲ هزار دانشجو در مراکز دانشگاهی هستیم.
نبی بخش داودی بر نقش دانشگاه ها و مراکز علمی در فراهم آوردن بسترهای لازم برای توسعه استان تاکيد کرد و گفت: اين مراکز نقش بسزائی را در اين زمينه ايفا می کنند.
فرماندار ایرانشهر گفت: برای توسعه شهرستان، همکاری و تلاش فرهيختگان و دانشگاهيان يک امر ضروری است و باید در این راه همدل بود.
وی گفت: دانشگاهيان و مسئولان دستگاه های اجرائی همگی به دنبال يک هدف هستند و آن هم خدمت رسانی به جامعه است.
داودی از يافته های پژوهشی و تحقيقاتی به عنوان ابزاری قدرتمند در جهت پرداختن به امور توسعه ای و اجرائی ياد کرد و گفت: توسعه شهرستان در محور های مختلف مدنظر مسئولان اجرائی بوده و در اين محورها دانشگاهيان مي توانند همراه و ياريگر خوبي کار باشند.
نظر شما