حجت الاسلام علی صفی خانی در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره اظهارداشت: گرایش ذاتی مردم كشورمان به قرآن به عنوان كتاب آسمانی مسلمانان خود مويد اين نكته است كه مسئولان فرهنگی كشورمان بايد در ترويج فرهنگ دينی و قرآنی در جامعه نقش مهمی ايفا كنند كه يكی از تاثير گذارترين اين راهها برگزاری مسابقات قرآنی است و بهترين دوران سنی اين امر مقدس نيز دوران نوجوانی و جوانی در سطوح مدارس و دانشگاههاست.
صفی خانی تصریح کرد: با برگزاری مسابقات قرآنی در دانشگاهها بستر ترویج علوم قرآنی در مراکز علمی فراهم شده و در کنار آن اهداف دیگری نیز دنبال می شود که معرفی دستآوردهای انقلاب اسلامی، معرفی شخصيتهای برجسته قرآنی و ارائه فعاليتهای تاثیرگذار قرآنی به دانشجويان است که این کار میتواند در معرفی فرهنگ قرآنی موثر باشد.
مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با رقابت دانشجویان و اساتید در بخش کتبی در محل سالن ورزشی امینی از امروز پنجشنبه آغاز شده است.
حجت الاسلام علی صفی خانی افزود: این دوره از رقابت ها در ۴ بخش کتبی، شفاهی، هنر و ادبیات دینی و پژوهش در سه مقطع دانشجویی، اسایتد و کارکنان برگزار می شود.
وی بیان کرد: بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت امروز با شرکت دانشجویان و اساتید خواهر و برادر در ۱۰ رشته زندگینامه پیامبر(ص)، احکام در بخش خواهران و برادران، تفسیر قرآن کریم، ترجمه فارسی و انگلیسی قرآن کریم، مفاهیم نهج البلاغه، حفظ و ترجمه ادعیه، زیارات و زندگینامه ۱۴ معصوم و نماز برگزار شده است.
مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: مسابقات دیگر بخش های این دوره تا اردیبهشت سال آینده برگزار می شود.
وی افزود: استقبال دانشجویان از این مسابقات بسیار قابل توجه بوده و بیانگر گرایش دانشجویان و اساتید و کارکنان به قرآن است.
نظر شما