به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان، بهروز اکرمی بر ضرورت آشنایی هر چه بیشتر مدیران و کارفرمایان واحدهای صنعتی با عوامل اعتیاد، روشهای پیشگیرانه و اجرای آموزشهای لازم تاکید کرد و افزود: برگزاری چنین همایشهای آگاهی بخش و تخصصی یکی از ابزار مهم شروع برنامه های پیشگیرانه و آموزش آن در محیطهای کاری است.
وی در ادامه میزان کشفیات ۹ ماهه مواد مخدر در استان را ۵۵ تن ذکر کرد که نسبت به مدت مشابه سال قبل هشت درصد افزایش داشته است و بیان داشت: در این مدت پنج هزار و ۴۷ قاچاقچی و خرده فروش مواد مخدر دستگیر و در ۳۲ عملیات ۱۶۳ باند مواد مخدر در استان متلاشی شده است.
وی گفت: با توجه به آمار و عملکردهای موجود هیچ کس نمی تواند در داخل و خارج از کشور در صداقت جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر شک کند اما علیرغم تلاشهای صورت گرفته نتایج به ویژه در حوزه کار و جامعه کارگری نگران کننده است.
در ادامه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان نیز در این همایش گفت: در استان ۲۹۳ هزار نفر بیمه شده اصلی و ۵۰۴ هزار نفر بیمه شده تبعی در ۲۵ هزار کارگاه مشغول به کار هستند که ۵۵ درصد جمعیت جامعه کاری استان را تشکیل می دهد. ورود مواد مخدر در جامعه کاری تبعات زیانباری در پی دارد که کاهش بهره وری، کاهش توجه و دقت، کاهش انضباط و افزایش غیبت های کاری از جمله نتایج آن است.
محمدعلی سلیمی گفت: در ارزیابی و شیوع شناسی مواد مخدر که در سال ۹۳ در کشور اجرا شد هرمزگان از نظر شیوع مواد مخدر در رتبه ۱۴ قرار گرفت که این خود نشان از به صدا در آمدن زنگهای خطر است و به همین منظور در راستای مبارزه با مواد مخدر به ویژه در جامعه کاری باید برنامه های جدی و عملی اجرایی شود.
نظر شما