به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جان بابایی ظهر سهشنبه در همایش رابطان سلامت استان با اشاره به ارتقای امید به زندگی در بین مردم، آن را ناشی از افزایش خدمات و سطح سواد جامعه دانست و گفت: در دولتهای مختلف ازجمله دولت یازدهم نیز اقدامات خوبی در حوزه سلامت شکلگرفته است.
وی بابیان اینکه نیازمندیهایی در حوزه مراکز درمانی وجود دارد، یادآور شد: افزایش شمار دانشگاههای علوم پزشکی در سطح کشور و استان ازجمله دستاوردهایی است که در سایه توجه به بهداشت کسبشده است.
وی اطلاعرسانی و توجه به امور آموزشی را لازمه توسعه اهداف و برنامههای بخش سلامت یادکرد و گفت: طرح تحول سلامت از برنامههای خوبی است که توسط دولت اجراشده است.
جان بابایی، بیماریابی و کنترل و نظارتهای بیشتر را لازمه آموزشها بیان کرد و گفت: رابطان سلامت نقش بسیار مهمی در ارائه آموزشهای موردنیاز در بخش سلامت دارند.
محسن اعرابی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز، میزان اعتبار تخصیصیافته به بخش سلامت از سوی خیران را ۶۷ میلیارد ریال بیان کرد و گفت: سال قبل درمجموع ۱۴۰ میلیارد ریال خیران به این بخش کمک کردند.
وی شمار داوطلبان سلامت استان را سه هزار و ۶۶۰ نفر اعلام کرد و گفت: باید تعداد داوطلبان به شش هزار نفر برسد و باید به ازای هر ۲۰ تا ۵۰ هزار خانوار یک داوطلب سلامت فعال باشند.
وی عنوان کرد: در حال حاضر حدود ۳۰۰ هزار خانوار استان شامل ۷۱ هزار خانوار روستایی و بیش از ۲۲۵ هزار خانوار شهری تحت پوشش داوطلبان سلامت هستند و این طرح در ۱۸ شهرستان اجراشده است.
اعرابی یادآور شد: ۲۲۵ خانه بهداشت روستایی و ۱۱۹ واحد شهری مجری طرح داوطلبان سلامت در استان هستند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران راهاندازی کمپین غذای سالم از ۲۹ آذر به مدت یک ماه را از برنامههای مهم این دانشگاه بیان کرد.
نظر شما