به گزارش خبرنگار مهر، یحیی رحمتی ظهر چهارشنبه در همایش مزیت وچالش های صنعت گردشگری استان به تأثیر گردشگری در درآمد جوامع اشاره کرد و افزود: صنعت گردشگری عامل مهم در زمینه توسعه جوامع است و توسعه بخش گردشگری، توسعه سایر زیرساخت ها را به دنبال دارد.
وی با اشاره به ورود پنج میلیون نفر گردشگر طی سال گذشته به کشور ادامه داد: در حال حاضر کشور با رشد ورود گردشگر خارجی مواجه است.
رحمتی با اشاره به گردشگری فرهنگی خاطر نشان کرد: در صنعت گردشگری ،گردشگری فرهنگی بالاترین سهم را دارد و آمار ها نشان داده که به دلیل فرهنگ و اعتقاداتی که در کشور ما ایران وجود دارد گردشگران نتوانسته اند هنجار ها را بشکنند واین یک موضوع فرهنگی است.
وی شعار سازمان جهانی گردشگری را اینگونه عنوان کرد و گفت: گردشگری وسیله ای برای توزیع عادلانه ثروت در جوامع مختلف است و اگر استانی گردشگری داخلی بیشتری را داشته باشد سهم بیشتری از توزیع ثروت را نصیب خود کرده است.
رحمتی با اشاره به سیاست هاسی سازمان جهانی گردشگری ادامه د اد: سیاست سازمان جهانی گردشگری در سطح استانی و ملی سرمایه گذاری برروی تور های ورودی به مقصد است و در تورها ی خروجی نظارت بر روی ضوابط انجام می شود.
مدیر کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری زنجان را جزءمعدود استان های گردشگری فرهنگی اعلام کرد و گفت: استان زنجان در بحث گردشگری فرهنگی جزءمعدود استان ها است که دارای پکیج های فراوانی در حوزه های مختلف گردشگری است و این پتانسیل برای جذب گردشگران است به دلیل اینکه گردشگر به دنبال تجربه ای فراتر از تجربیات محل خود است.
وی افزود: استان زنجان باوجود سلطانیه، غار کتله خور، مردان نمکی، رختشویخانه و بازار بزرگ زنجان یکی از استان های پر جاذبه گردشگری محسوب می شود و تنها استانی است که ۵برتری دنیا را دارد.
رحمتی چالش های موجود در گردشگری را عدم توانمندی جوامع محلی در پذیرش عنوان کرد و گفت: یکی از مشکلات بزرگ درگردشگری عدم توانمندی جوامع محلی در پذیرش و عدم استفاده از توان دانشگاهی نیروهای فارغ التحصیل در حوزه گردشگری است.
نظر شما