به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام محمدحسن زمانی شامگاه چهارشنبه در همایش «رفتارشناسی نفوذ استکبار و بررسی اوضاع منطقه» که در مدرسه عالی دارالشفا برگزار شد، به بررسی فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون برجام در سه گزاره پرداخت و اظهار داشت: گزاره اول این است که مقام معظم رهبری تأکید داشتند که ما اعتمادی به آمریکا در این پیمان نداریم. این فرمایش مقام معظم رهبری را میتوان در سوره توبه آیههای ۷ و ۸ مشاهده کرد.
وی گفت: گزاره دوم این است که پیمانی بسته شود و تا وقتی آنها پای پیمان بایستند ما هم ادب دینی ایجاب میکند که بایستیم. گزاره بعدی این است که دشمنان گرچه صلح کردهاند اما بدانید که مستمرا در حال نفوذ و خط دهی به مزدورانشان در جامعه هستند.
۸ راهکار نفوذ استکبار
حجتالاسلام زمانی در بیان ۸ راهکار نفوذ استکبار جهانی و غرب، مهمترین آنها را ترویج اندیشه سکولاریسم و تفکر دموکراسی غربی و حاکمیت انسان به جای حاکمیت الله و تشکیک در مبانی اصل ولایت فقیه ذکر کرد.
وی اضافه کرد: امروز در جامعه جهانی سه دیدگاه حکومتی وجود دارد؛ اول حاکمیت دینی بدون نقش مردم، دوم حاکمیت مردم بدون نقش خدا و سوم حاکمیت خدا همراه با نقش مردم.
به گفته وی، نوع اول این دیدگاه در طول تاریخ از خلفای اموی، عباسی و عثمانی وجود داشته و امروز خلافت البغدادی همین مدل حکومتی را مطرح میکند.
معاون امور بین الملل حوزههای علمیه کشور معتقد است که مدل حکومتی حاکمیت مردم بدون نقش خدا در غرب رواج دارد و غربیها در صدد تزریق این تفکر به جوامع اسلامی هستند.
حجت الاسلام زمانی، تأکید کرد که امام راحل در ابتکار خود با تلفیق زیبای جمهوری اسلامی، تفکری از مدل حکومتی جدید به جوامع جهانی ارائه کرد.
وی جمهوری اسلامی را مصداقی از مدل حاکمیت خدا همراه با نقش مردم دانست و گفت: مصر با وجود اینکه پرچمدار حاکمیت دینی در دهههای گذشته بود، اخیرا با مشکل برخورد کرده، چون نمیتوانند حاکمیت الهی را با واقعیتها تطبیق دهند.
مهمترین هدف نفوذ
وی تصریح کرد: خطر مهمی که ما احساس میکنیم این است که غرب، جامعه ما را به سمت حکومت مدنی سوق دهد و پایههای اصل ولایت فقیه را متزلزل کند. آنچه که غرب میترسد اقتدار ولایت فقیه و مردم سالاری دینی است، بنابراین اولین اقدامی که ممکن است در نفوذ خودشان انجام دهند سست کردن مسئله حاکمیت دینی است.
معاون امور بین الملل حوزههای علمیه کشور، ترویج فساد و ابتذال اخلاقی و بیمبالاتی به دین را دومین راهکار نفوذ غرب دانست و بلایی که بر سر آندولس به عنوان پیشرفته ترین کشور اسلامی آوردهاند را بهترین تجربه معرفی کرد.
وی با بیان اینکه هنوز به مرحله صلح نرسیدهایم، اقدامات غرب شروع شده و مفاسد روز به روز در جامعه بیشتر میشود، اظهار داشت: بدحجابی، روابط نامشروع، فروش رسمی سی دیهای مبتذل در خیابانهای تهران که منعی وجود ندارد، اعتیاد و... بنیان سلامت نسل جدید را به خطر انداخته است.
تزریق اندیشه سازشکاری با استعمار غرب، تسلیم، ذلت و سکوت در برابر ظلم به دیگر ملتها، سومین راهکار نفوذ غرب است که حجتالاسلام زمانی به آن اشاره کرد.
وی اضافه کرد: ارعاب از ابزارهایی است که ملتهای مسلمان همواره با آن مواجه بودهاند و اگر قهرمانی امام خمینی(ره) نبود که ارعابها را خنثی کند، ممکن بود برخی دولتمردان ما سر تسلیم فرود آورند.
نگرانی از آزادی تبلیغی برای جریانهای انحرافی
چهارمین راهکار نفوذ استکبار که معاون امور بین الملل حوزههای علمیه به آن اشاره کرد، آزادی تبلیغ عقاید انحرافی در رسانهها و پیداشدن برخی روزنامههای زنجیرهای است.
حجتالاسلام زمانی تصریح کرد: ما نگران این هستیم که دوباره آزادیهای تبلیغی برای جریانهای انحرافی آغاز شود.
وی تضعیف بنیه اقتصادی نظام اسلامی را پنجمین راهکار نفوذ غرب دانست و تاکید کرد: مقام معظم رهبری هشدار دادند که نکند ما در برابر جریانی قرار بگیریم که برخی از مسئولان و کارگزاران و یا علمای ما دچار مسابقه در اشرافیگری شوند.
به گفته وی، اختلاف افکنی بین جریانهای درون شیعه، حوزه و مذاهب اسلامی، ششمین راهکار نفوذ استکبار است.
وی غفلت مسئولان و مردم از تجهیز سلاح را هفتمین راهکار نفوذ غرب برشمرد و تأکید کرد: تخریب برخی از ساختمانهایی که انرژی هستهای تولید میکنند و متوقف شدن تولید موشکهای دوربرد از آسیبهای این نفوذ است.
تولید سلاح نباید متوقف شود
معاون امور بین الملل حوزههای علمیه تصریح کرد: تولید سلاح و توسعه امکانات و زیرساختها نباید متوقف شود.
حجتالاسلام زمانی هشتمین راهکار نفوذ دشمنان را نفوذ جاسوسها در پیکره نهادهای کشور بیان کرد و افزود: متأسفانه این نگرانی در حوزه علمیه نیز وجود دارد ولی مدیریت حوزه، علما و استادان تمامی راهکارهایی که ممکن است غرب نفوذ کند را بررسی و تدبیر میکنند تا حوزه علمیه و استادان این مرکز علمی نقش خود را در مواجهه با مجموعه راهکارهایی نفوذ دشمن دین خودشان را ادا کنند.
نظر شما