۵ دی ۱۳۹۴، ۹:۰۳

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

تسهیلات پرداختی به کشاورزان در بخش کشاورزی استفاده شود

تسهیلات پرداختی به کشاورزان در بخش کشاورزی استفاده شود

قزوین- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: تسهیلات پرداختی به کشاورزان باید در راستای تولید و توسعه بخش کشاورزی هزینه و استفاده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نیاز علی ابراهیمی پاک صبح شنبه در جلسه  که با حضور معاونین و مدیران سازمان و مدیران بانک کشاورزی شعب استان برگزار شد اظهار کرد: تسهیلات بانکی باید با نگاه عدالت و توسعه بخش بین بهره‌برداران تقسیم شود.

وی اظهار داشت: درروند پرداخت تسهیلات باید به توسعه گلخانه‌ها و مکانیزاسیون توجه بیشتری شود.

ابراهیمی پاک بر لزوم تلاش بیشتر برای تخصیص اعتبارات و تسهیلات بیشتر به بخش کشاورزی تأکید کرد.

وی تصریح کرد: با توجه به تسهیلات تخصیص داده‌شده بایستی کشاورزان را برای دریافت تسهیلات با نرخ بهره ۱۸ درصد تشویق کرد تا این تسهیلات در جهت توسعه بخش کشاورزی بکار گرفته  شود.

مدیر بانک کشاورزی شعب استان قزوین نیز گفت: روند جذب اعتبارات بین سازمان و بانک کشاورزی در سال‌های گذشته بسیار خوب بوده و در بعضی از موارد ۱۰۰ درصد بوده اما در سال جاری این روند کند شده و روند جذب دچار اختلال شده است.

رمرودی افزود: رتبه استان در جذب اعتبارات بخش کشاورزی رتبه  استان در جذب اعتبارات بخش کشاورزی رتبه خوبی نیست و باید این روند را با همکاری و تعامل بیشتر بین بانک و جهاد کشاورزی اصلاح کنیم.

وی اظهار داشت: با یک برنامه‌ریزی مدون و همکاری بین دستگاه‌ها باید طرح‌هایی را که توجیه اقتصادی دارد را برای جذب تسهیلات بانکی به بانک معرفی کرد.

رمرودی خاطرنشان کرد: برای جذب اعتبارات باید مقررات بانک مرکزی،   بانک کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی را رعایت کرد تا در آینده متقاضی بانک و دستگاه‌های اجرایی دچار مشکل نشوند.

مدیر بانک کشاورزی شعب استان قزوین گفت: به‌منظور حمایت از تولیدکنندگان و فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی سود تسهیلات این بخش برای بخش کشاورزی به ۱۸ درصد کاهش‌یافته است.

به گفته وی، ۹۰ درصد از تسهیلات بانک کشاورزی در بخش کشاورزی پرداخت می‌شود.

کشاورز محمدیان معاون برنامه‌ریزی  اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز اظهار داشت: باوجود تمام محدودیت‌ها، روند جذب و پرداخت تسهیلات به کشاورزان روند صعودی دارد که مشکلات و موانعی هم وجود دارد که با رفع این موانع می‌توان روند پرداخت را تسریع کرد.

کد خبر 3009434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha