۵ دی ۱۳۹۴، ۱۴:۵۰

رئيس پليس آگاهی استان البرز:

انبار دپوی لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در البرز کشف شد

انبار دپوی لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در البرز کشف شد

کرج- رئيس پليس آگاهی استان البرز از کشف يک انبار دپو لوازم آرايشی و بهداشتی قاچاق به ارزش ۲۰ ميليارد ریال در البرز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پایگاه خبری پلیس البرز، سرهنگ حميد رضا گل صباحی با اعلام اين خبر گفت: در راستای اجرای برنامه ها و اهداف کلان نيروی انتظامی و کميته نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان البرز در خصوص لزوم شناسايی عاملان اصلی قاچاق کالا و دستگيری آنها، ماموران پليس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پليس آگاهی اين استان موفق به شناسايی يک انبار دپو انواع لوازم آرايشی و بهداشتی در منطقه کلاک شدند.

وی افزود : ماموران پس از اطلاع از وجود يک انبار دپو کالای قاچاق در منطقه مذکور تحقيقات  تکميلی را در اين خصوص آغاز و پس از اطمينان از صحت موضوع با هماهنگی مقام قضايی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن جا مقادير زيادی لوازم آرايشی و بهداشتی خارجی و ايرانی کشف و در اين رابطه يک نفر دستگير شد.

گل صباحی بيان کرد: اين مقدار کالای قاچاق شامل ۸۴ هزارو ۲۵۹ قلم انواع لوازم آرايشی وبهداشتی و برقی خارجی به ارزش تقريبی ۲۰ ميليارد ريال است که پس از کشف به خارج از انبار منتقل و انبار مذکور نيز پلمپ شد.

گل صباحی گفت : صاحب کالاهای قاچاق پس از انتقال به پليس آگاهی در بازجوئی ماموران اعتراف کرد که در امر پخش کالای بهداشتی در استان البرز فعاليت دارد و کليه کالاهاي توقيفی را از چندين شرکت معتبر که به صورت قانونی در امر واردات کالای بهداشتی فعاليت دارند با  اسناد و مدارک معتبر گمرکی خريداری کرده است.

گل صباحی تصريح کرد: کارآگاهان مبارزه با قاچاق کالا و ارز پليس آگاهی استان البرز در بررسی های فنی و تخصصی مدارک متهم موفق به کشف موارد زيادی از تخلفات از جمله نصب برچسبهای قديمی و منسوخ شده طرح شبنم و نصب انواع برچسبهای تقلبی طرح اصالت و سلامت معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت شدند .

رئيس پليس آگاهي استان البرز گفت: در تحقيقات تکميلی ماموران مشخص شد که اکثر کالاهای توقيفی دارای برچسب شبنم و سامانه پيامکی بهداشت هستند، اما در استعلام از سامانه پيامکی تائيد اصالت، در موارد زيادی جواب دريافت نمی شد و در بعضی ازموارد اگر پاسخی هم داده می شد، کالای مورد نظر را تقلبی معرفی می کرد.

گل صباحی در پايان اظهار کرد: در ادامه بررسی های تخصصي ماموران، حداقل يازده نوع ليبل اصالت و سلامت کالا با طرح های مختلف و با هماهنگی و مجوز وزارت بهداشت و درمان توسط برخی از شرکتها به منظور اطمينان از اصلي بودن و واردات قانونی لوازم بهداشتی و آرايشی چاپ و در اختيار شرکتهای وارد کننده اين نوع اقلام قرار داده شد که متاسفانه اکثراً مورد سوء استفاده قاچاقچيان و افراد فرصت طلب قرار گرفته که پس از بررسی و استعلام پيامکی مشخص شد اين برچسب ها کلاً تقلبی يا غير قابل بهره برداری و اطمينان هستند و هيچ تناسبی با کالای مورد نظر نداشته يا هيچ اطلاعاتی برای آن کالاها در سامانه پيامکی ثبت نشده است.

گفتني است، اخيرا وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکي با راه اندازي سامانه استعلام و سلامت کالا که هم به نفع مصرف کننده است و هم به وارد کننده کالا اين امکان را می دهد تا کالای با کيفيت وارد کشور کرده و آن کالای خاص را از مبادی رسمی مورد تاييد اين وزارتخانه تهيه کند، گامهايی را در جهت مهار کالای قاچاق برداشته است و با چاپ ليبل های مشخص و ريجستر کردن آنها به سامانه وزارت بهداشت اين ليبل ها را در اختيار وارد کنندگان قانونی قرار داده تا از اين طريق با سودجويان اقتصادی مبارزه کند.

 

کد خبر 3009886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha