به گزارش خبرگزاري مهر ، اسپشال چايلد اعلام كرد: چنانچه متوجه شديد فرزندتان ساعات متوالي پشت كامپيوتر مي نشيند و به فعاليتهاي گوناگون اعم از بازي و چت و ارسال پيام يا حتي گشت زني در اينترنت مي پردازد وارد عمل شويد. شايد به نظر شما چيز جالبي در اين كامپيوتر وجود نداشته باشد اما براي فرزندتان جذاب است.
كارشناسان توصيه مي كنند: چنانچه فرزندتان به دنبال پذيرش اجتماعي است ، به دنبال باشگاهها يا انجمنهايي باشيد كه بتواند با عضويت در آن وقت خود را به شيوه اي ديگر بگذراند. اگر هم مسئله بازي است محدوديتهايي در اين بازيها در نظر بگيريد. البته همه اينها مستلزم اين است كه خودتان در زماني كه در منزل هستيد مرتب در حال استفاده از كامپيوتر نباشيد ، زيرا در اين صورت منع كردن فرزندان نتيجه اي ندارد.
استفاده از اينترنت را به طور كامل ممنوع نكنيد. فقط در مورد زمان و نوع استفاده از آن قوانين مشخص و موجه تعيين كنيد و به آن متعهد باشيد.
به دنبال نرم افزارهايي باشيد كه استفاده از اينترنت را محدود مي كنند. دستگاه كامپيوتر را در جايي از منزل قرار دهيد كه امكان سركشي و نظارت شما وجود داشته باشد. براي مثال فرزند شما در اتاقي در بسته به كار با آن نپردازد. اگر احساس كرديد بايد واكنشي در مقابل برخي برنامه ها نشان دهيد اينكار را بكنيد و از ديگر اعضاي خانواده نيز بخواهيد با شما همكاريهاي لازم را بنمايند.
علائم و نشانه هايي در مورد اعتياد به اينترنت وجود دارد كه مي تواند هشداري براي والدين تلقي شود . دردهاي جسمي مانند سردرد ، قرمزي و سوزش چشمها ، كمردرد ، كم خوابي يا بي خوابي ، وقتي در حال استفاده از اينترنت است خوشحال تر و سرحال تر باشد ، افت تحصيلي در درس و مدرسه ، عدم تمايل به فعاليتهاي گروهي – خانوادگي و بودن با دوستان ، از جمله اين علائم است.
نظر شما