به گزارش خبرنگار مهر، علی اوسط هاشمی روز یکشنبه در کارگروه پژوهش سیستان و بلوچستان اظهار داشت: وجود ۱۰۰ هزار دانشجو در ۳۰۰ مرکز آموزش عالی فرصت مناسبی برای تبیین سیاست های پژوهشی است که باید از این فرصت به بهترین شکل بهره برد.
وی افزود: باید از سرمایه قشر جوان و دانشگاهی سیستان و بلوچستان به بهترین شکل بهره برد و با نگاه پژوهش محور توسعه را برای این دیار مرزنشین به همراه آورد.
استاندار سیستان و بلوچستان پژوهش را از امور مورد تاکید و دارای اولویت نزد مدیران این استان برشمرد و بیان کرد: باید دانشگاه ها در شرایط کنونی استان بر رویکرد پژوهش محوری حرکت کنند.
هاشمی بیان کرد: یکی از مهمترین کارهایی که در این زمینه باید انجام شود، تقویت ارتباط عملی بین صنعت و دانشگاه برای نیازسنجی صنعت و رفع آن نیازها توسط دانشگاه بر اساس دستاوردهای تحقیق و پژوهشی است.
وی تاکید کرد: بدانید مطابق سیاست های تبیین شده از هر حرکت و طرح پژوهشی حمایت می کنیم.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: مبتنی بودن نظام آموزشی ما بر اساس محفوظات یکی از ایرادها بود که باعث می شد دانش آموزان، پژوهشگر و کنجکاو تربیت نشوند، اما امروز اهمیت پژوهش و جایگاهی که در دنیا پیدا کرده، حرکت در مسیر تحقیق و پژوهش را اجتناب ناپذیر کرده و دانش آموزان و دانشجویانی که ثمره تحقیقات و پژوهش های خود را دیده اند به خوبی بر این امر واقفند.
وی با اشاره به اینکه پژوهش کوششی است برای یافتن بهترین راهکار های ممکن در مسیر حل مشکلات موجود در عرصه های زندگی، اظهار داشت: پژوهش در هر موضوع، به هرگونه و در هر سطحی که انجام شود، تلاشی منسجم در راستای توسعه دانش موجود درباره موضوع هایی است که با آنها سر و کار داریم.
هاشمی همچنین بر تهیه سند آمایش سرزمین سیستان و بلوچستان و مورد توجه قرار گرفتن زابل و سراوان به عنوان شهرهای دانش بنیان استان تاکید کرد و گفت: برای رسیدن به رشد علمی نیازمند هم افزایی بدون مدنظر قرار دادن تعصبات بومی هستیم.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برای ارتقا علم نمی توان مرز قائل شد، گفت: دانشگاهها و نهادها باید حامی پژوهشگران باشند و در این راستا نگاه حمایتی دولت نیز حامی پژوهشگران خواهد بود.
نظر شما