شهداد عبداللهی در گفتگو با خبرنگار مهر تأکید کرد: با وضعیت مالی فعلی، دولت سرانه مطلوبی به مدارس نمیدهد و همین میشود که بسیاری از مدارس با کمبود امکانات و تجهیزات مواجه هستند.
وی با تائید این موضوع که برخی مدارس حتی در تهیه کاغذ امتحانی کمبود دارند، اضافه کرد: انتظار ما در این وضعیت مشارکت اولیا است و این مشارکت قرار نیست صرفاً مالی باشد.
معاون متوسطه آمورش و پرورش استان با تأکید به اینکه دریافت هدیه نقدی برای مدرسه هیچ اجباری ندارد، تصریح کرد: در مقابل مدیر نیز در تأمین هزینهها عاجز است و ما انتظار داریم خود والدین این نیاز را درک کرده و مشارکت داشته باشند.
عبداللهی خواستار بررسی مشکلات مدارس توسط اولیا شد و افزود: در وضعیتی که سالانه بالای دو میلیارد ریال صرف چیپس و پفک و سایر خوراکیهای مصرفی دانش آموزان میشود چرا نباید بخشی از هزینهها برای تجهیز مدارس اختصاص یابد.
وی در خصوص اینکه در خصوص اینکه بین مدارس عادی و خاص توزیع ناعادلانه امکانات وجود دارد، اضافه کرد: نهتنها مدارس خاص سرانه دریافت نمیکنند بلکه خودگردان بوده و با هزینهها و مشارکتهای اولیا اداره میشوند.
به گفته معاون متوسطه آموزشوپرورش استان تمامی مدارس خاص با دریافت شهریه و هزینههای مختلف نسبت به مدیریت برنامههای خود اقدام میکنند و در مقابل در مدرسه عادی اولیا حتی حاضر به پرداخت ۵۰۰ هزار ریال وجه جهت حمایت مدرسه نیستند.
عبداللهی با تأکید به مشکلات گسترده در مدارس روستایی و شبانهروزی اضافه کرد: انتظار داریم با وضعیت مالی مدارس اولیا مشارکت داشته باشند.
وی همچنین خواستار مشارکت رسانهها و صداوسیما در انعکاس مشکلات مدارس شد و تصریح کرد: در برخی استانها به این موضوع توجه شده و موجب جذب و جلب نظر اولیا شده است.
وی افزود: این در حالی است که صداوسیما در اردبیل برای تولید برنامه چشمداشت مالی دارد و ما حقیقتاً در تأمین آن دچار مشکل میشویم.
نظر شما