به گزارش خبرگزاری مهر، غلامعلی منتظر گفت: در بنیاد ملی نخبگان اعضای هیاتعلمی در دو بخش جداگانه استادان سرآمد و استادان شامخ تقسیمبندی میشوند و فعالیت آنها در چهار حوزه آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری و فرهنگی مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرد.
وی بیان داشت: افرادی که براین اساس انتخاب شوند به عنوان استادان سرآمد معرفی میشوند و از تسهیلات در نظر گرفته در قالب کرسی های آموزش، پژوهش، فناوری و خدمت برخوردار خواهند شد.
معاون برنامهریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه اعضای هیاتعلمی دانشگاهها یکی از اجتماعات نخبگانی مورد هدف این بنیاد است، از اجراییشدن آییننامه شناسایی و پشتیبانی از اعضای هیاتعلمی دانشگاهی از سال تحصیلی ۹۵ خبر داد.
منتظر خاطرنشان کرد: انتخاب استادان سرآمد به دو صورت ملی و منطقهای انجام میشود و در سطح منطقهای، مجموع چند استان همپهنه به عنوان یک منطقه در نظر گرفته میشود.
وی با تاکید بر اینکه آییننامه شناسایی و پشتیبانی از اعضای هیاتعلمی دانشگاهی جایگزین جایزه علامه طباطبایی نیست، گفت: جایزه علامه طباطبایی ویژه استادانی است که در زمره «استادان شامخ» شناخته شوند. در این بخش، بنیاد ملی نخبگان تمام فعالیتهای اعضای هیأتعلمی دانشگاهها را در دورهای از زمان در همه حوزههای فعالیت علمی اعم از پژوهش، آموزش، فناوری، نوآوری، مدیریت، فرهنگ و خدمترسانی مورد بررسی کارشناسانه قرار میدهد و در نهایت در مراسمی با اعطای جایزه علامه طباطبایی از برگزیدگان این بخش تجلیل میکند.
معاون برنامهریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه هدف جایزه علامه طباطبایی تکریم و الگوسازی از نخبگان علمی کشور است، تصریح کرد: این جایزه هر ساله به همت بنیاد ملی نخبگان طی مراسمی به برگزیدگان اعطا میشود.
نظر شما