به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین مجذوبی ظهر چهارشنبه در نشست هماندیشی شرکتهای دانشبنیان استان همدان گفت: سهم شرکتهای دانشبنیان در اقتصاد کشور باید به ۵۰ درصد برسد.
مجذوبی بابیان اینکه ۹۹ شرکت توسعه پارک علم و فناوری در استان ارزیابیشده است، عنوان کرد: در حال حاضر در استان هشت واحد دارای گرید دانشبنیان وجود دارد.
رئیس بنیاد نخبگان استان همدان افزود: همدان بهعنوان سومین استان توانسته انجمن علم و فناوری را در کشور به ثبت برساند.
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات استان همدان نیز بابیان اینکه در حال حاضر با مشکلاتی ازجمله بیکاری جوانان مواجه هستیم، گفت: باید راهحلی برای حل این مشکل ارائه داد.
مجتبی ساکی عنوان کرد: ارائه خدمات دانشبنیان و تولید محصولات مبتنی بر فناوری پیشرفته، ایجاد و توسعه شرکتهای نوپا و دانشبنیان، داشتن نگاه سامانهای و پیادهسازی زیستبوم پویا، کارآمد و پایدار ازجمله راهکارها محسوب میشود.
وی اظهار داشت: موتور محرک پیشرفتهای فناورانه ایدههای کاربردی هستند که در ذهن کارآفرینان، مخترعان و مبتکران شکل میگیرد و با پیگیری جدی آنان در قالب کسبوکار جدید به بار مینشیند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز گفت: یک هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی صنعتی و معدنی دارای پروانه بهرهمندی در استان همدان وجود دارد.
حمیدرضا متین گفت: از این تعداد ۴۲ واحد دارای مراكز تحقيق و توسعه هستند.
نظر شما