به گزارش خبرنگار مهر، رحیم میدانی صبح جمعه در مراسم اجرایی ساخت سد سرنی در میناب سد سازی در کشور را یک ضررت برای تامین منابع آبی دانست و گفت: تامین منابع آبی بدون سد سازی کاری غیر ممکن است.
معاون وزیر نیرو گفت: تلاش وزارت نیرو همیشه بر این بوده که مسیر توسعه را هموار کند تا با رسیدن به حداکثر خوداتکایی در تامین مواد غذایی، توسعه صنعت، تامین آب مطمئن وبا کیفیت برای مردم به پایداری دست پیدا کند.
میدانی با بیان اینکه در دولت یازدهم برعملکرد مدیریت آبی کشور درست تمرکز نشده است افزود: در گذشته نکاتی وجود داشته که به آنها یا توجه نشده و یا کمتر توجه صورت گرفته است.
میدانی گفت: اگر به معنای بههم پیوسته آب دقت نشود به توسعه پایدار دست نخواهیم یافت و همیشه شاهد خشک شدن تالابها، مهاجرت دسته جمعی، ریزگردها، فرونشست زمین و به هم خوردن تعادل مصارف در آب و صرف در توسعه خواهیم شد.
وی گفت: در این زمینه اگر قادر باشیم که اصول توسعه پایدار و الزامات منابع به هم پیوسته آب را رعایت کنیم کشور قطعا به صورت مستمر و پایدار مسیر توسعه را طی خواهد کرد.
معاون وزیر نیرو در خصوص زیر سوال بردن صنعت سد سازی در کشور گفت: در بعضی از محافل با ایجاد سوء تفاهم، دولت را علیه صنعت سد سازی در کشور معرفی می کنند.
وی در این زمینه افزود: دولت برای ساخت سد رعایت حقوق محیط زیست و طرفداران و فعالان را مورد توجه خود قرار می دهد و با توجه به نگرانی های فعالان و مسئولان محیط زیست دست به سد سازی در کشور می زند.
میدانی گفت: آنهایی که با صنعت سد سازی مخالفت می کنند طبیعت کشور ما را نشناخته اند در صورتی که کشور ما دارای اقلیم خاصی است که ۹۰ درصد مواد غذایی خود را از طراز بی آبی تامین می کند در صورتی که از دیم چیزی عاید نمی شود.
معاون وزیر نیرو تصریح کرد: نیاز آبی کشور را نباید به سمت آبشیرینکن برد که آثار مضر آن در آینده محیط زیست را به خطر می اندازد.
میدانی اظهار داشت: میزان آب سد استقلال اگر از ۶۰ میلیون متر مکعب کمتر شود کمبود آب در استان احساس می شود و برای تامین آب مردم به سمت منابع چاهها رفت.
وی در خصوص سد استقلال میناب گفت: آمارهای موجود نشان می دهد که سد استقلال در سالهای گذشته ۳۵۴ میلیون متر مکعب داشته است در صورتی که در سال گذشته میزان آب ورودی به سد استقلال ۲۲ میلیون متر مکعب بوده است که با این آمار جز سد سازی راهی برای تامین منابع آب استان وشهرستان وجود ندارد.
میدانی گفت: ما باید به گذشته به دیده عبرت نگاه کنیم که این جز حکم الهی چیز دیگری نیست وبه دنبال مخدوش کردن ذهن جامعه در خصوص تلاش متخصصان در این زمینه نباشیم.
نظر شما