دكتر مجيد كاشف در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: وزارت امور خارجه طرح هايي در راستاي امور تربيت بدني دختران به اين سازمان ارائه داده است و اميد مي رود سال تحصيلي آينده از نظر ورزش دختران دانش آموز ، سال خوشايندي باشد.
وي با اشاره به مشكلاتي كه در اثر عدم فعاليت هاي ورزشي دانش آموزان دختر به وجود مي آيد ، گفت: فرهنگ سازي در ميان خانواده ها به منظور بيان ضرورت هاي ورزش نقش به سزايي خواهد داشت.
مديركل دفتر فعاليت هاي ورزشي وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: نيازمندي دختران به ورزش هنوز در ميان افكار بسياري از والدين جا نيفتاده و به همين دليل اگر براي هر دختر دانش آموز يك سالن ورزشي ساخته شود ، باز هم اين مشكل حل نخواهد شد. چرا كه والدين همچنان دغدغه فاصله رسيدن دختران از خانه تا سالن ورزشي را دارند.
وي تصريح كرد: ايجاد امكانات تفريحي و ورزشي سالم در مدارس مي تواند تا حد قابل قبولي از بروز چنين مشكلاتي بكاهد.
كاشف افزود: اعضاي معاونت فعاليت هاي ورزشي وزارت آموزش و پرورش با همكاري بخش امور زنان اين وزارتخانه در صدند تا پس از تشخيص ناهنجاري هاي ساختاري قامتي ، دانش آموزان دختر را به كانون هاي اصلاحي هدايت نمايند تا به اين ترتيب آنان پس از تشخيص مشكل جسماني به حال خود و خانواده رها نشوند.
وي درباره كانون هاي ورزشهاي اصلاحي توضيح داد: بودجه پيش بيني شده براي اين كانون ها جمعا مبلغ 250ميليون تومان بوده است كه در هر استان با توجه به تعداد دانش آموزان و مناطق توزيع شده است.
كاشف اظهار داشت: شناسنامه ساختار قامتي در مرحله شناسايي پس از طي مراحل آزمايشي و ارزشيابي نهايي در تمامي مدارس كشور اجرايي خواهد شد.
مديركل دفتر فعاليت هاي ورزشي وزارت آموزش و پرورش گفت: استفاده از " كانون هاي ويژه مدارس " در ساعات تعطيلي مدارس و تخصيص بودجه به مديران مدارسي كه در اين ساعات تنها به ورزش دختران مي پردازند ، از ديگر برنامه هايي است كه در بودجه سال 84 پيش بيني و ابلاغ شد و در سال آينده نيز پي گيري مي شود.
نظر شما