۲۳ دی ۱۳۹۴، ۹:۴۶

هشدار درباره مصرف کالاهای آرایشی قاچاق در سن پایین

هشدار درباره مصرف کالاهای آرایشی قاچاق در سن پایین

قروه- دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا کردستان گفت: مصرف کالاهای بهداشتی و آرایشی قاچاق به سمت سطوح سنی پایین کشیده شده که زنگ هشداری برای جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا میرزایی شامگاه سه شنبه در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا در شهرستان قروه اظهار داشت: قاچاق اقتصاد کشور را متزلزل و مختل می کند و باعث تعطیلی کارخانه ها و بیکاری کارگران می شود اما عمق این قضیه بالاتر از اینهاست چرا که مسئله قاچاق تهدیدهای جدی و آسیب پذیری به کشور وارد می کند.

وی با بیان اینکه سال گذشته میزان واردات و صادرات ثبت شده در کشور بالغ بر ۵۰ میلیارد دلار بود، افزود: ۲۵ میلیارد دلار کالا نیز بدون ثبت وارد کشور شده است که همین امر باعث از بین رفتن یکی از وجوه درآمدی کشور یعنی عوارض واردات کالا شده است.

میرزایی با اشاره به اینکه ورود کالای قاچاق به کشور باعث خارج شدن سوخت از جمله نفت به عنوان یکی از فرآورده های ملی کشور می شود افزود: برای پیشگیری قاچاق کالای سوخت باید به جدیت مبارزه کرد.

به گفته وی ورود کالاهای قاچاق از جمله مشروبات الکلی، ماهواره و بسته های ضد فرهنگی که با باورهای دینی و اعتقادی همخوانی ندارد درراستای تضعیف افکار، باورها، اراده و اعتقادات جوانان ما است.

میرزایی واردات ۷۰ درصد مشروبات الکلی کشور را از طریق آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه اعلام کرد و اظهارداشت: عدم وحدت ‌رویه در بین متولیان فرهنگی استان منجر به اختلال کارها در حوزه فرهنگی می شود.

این مسئول با بیان اینکه درحوزه ستاد مبارزه با کالای قاچاق و ارز کشور در سال۹۴ سیاستی متغییر با رویکرد جدید اتخاذ شده است بیان کرد: در این سیاست ۷۰ درصد برنامه ها در حوزه پیشگیری و ۳۰ درصد اقدامات مقابله ایی خواهد بود.

رضا میرزایی یکی از ماموریت های ستاد مبارزه با کالای قاچاق و ارز را برخورد با کالاهای کلان دانست و افزود: باید نوک پیکان را به سمت باندهای کلان و درشت و به صورت انبوه که وارد کشور می شود، قرار داد.

وی با اشاره به سرمایه گذاری در حوزه فرهنگی افزود: کار فرهنگی کار سخت، مهم، ارزشمندی و زمان براست اما اساس و ریشه ای است که باید در این حوزه سرمایه گذاری کرد.

میرزایی مبارزه با کالای قاچاق را چند وجهی دانست و گفت: اگر در این زمینه همنوایی و هم افزایی نباشد نمی توانیم کالاهای قاچاق را کنترل کنیم.

به گفته وی برخورد در مرزها از برنامه‌های مهم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است چرا که به دلیل گلوگاه‌ بودن مرزها، امکان مقابله با قاچاقچیان و جلوگیری از ورود کالای قاچاق به داخل کشور بیشتر می شود.

میرزایی بر مصون‌سازی قشری که در آینده سکان‌دار مدیریت کشورخواهند بود تأکید کرد و یادآور شد: در حوزه فرهنگی، دانش‌آموزان و دانشجویان ما مورد هجمه قرار دارند که باید بافعالیت در حوزه فرهنگی حصاری را در بین نسل جوان کشید تا از معرض خطرات و آسیب ها دور بمانند.

به اعتقاد وی مصرف کالای بهداشتی و آرایشی قاچاق به دلیل قیمت پایین آن به سمت سطوح سنی پایین کشیده شده است که زنگ هشداری برای جامعه ماست.

میرزایی با اشاره به مصرف سیگار در بین دختران و مشروبات الکلی در بین پسران افزود: اگر مدیر و مسئولی در حوزه فرهنگی قصور و کوتاهی داشته باشد، قابل اغماض نخواهد بود.

این مسئول با تاکید بر لزوم واکسینه کردن مدارس، عنوان کرد: با برگزاری دوره‌های توجیهی برای مربیان مدارس می توان در راستای روشنگری و آگاهی مردم قدم برداشت ...

وی در خاتمه از انهدام ۴۱ باند بزرگ قاچاق کالا و ارز در استان کردستان خبر داد و گفت: استان کردستان در سال جاری در زمینه کشفیات و برخورد با کالاهای هدف قاچاق رتبه دوم کشوری را کسب کرده است.

مبارزه با کالای قاچاق نظارت دقیق و منسجم را می پذیرد

معاون اجرایی اداره کل تعزیرات استان کردستان در این جلسه گفت: برای مبارزه با قاچاق کالا نظارت دقیق در خصوص کارگاه ها و کارخانه های تولیدی ضرورتی حیاتی است.    

سید نجیم حسینی اظهار داشت: شهرستان قروه با کمبود نیرو و نیز عدم وجود شبکه بالاغ قاچاق کالا مواجه است که نیاز است در این زمینه مسئولان امر تدبیری جدی به کار گیرند.

وی از تشکیل ۴۳۶ فقره پرونده مربوط به قاچاق کالا و ارز در سه شهرستان سنندج، قروه و دهگلان در تعزیرات حکومتی استان در سال جاری خبر داد و افزود: از این تعداد ۴۱۴ مورد با صدور رأی مختومه شده اند.

حسینی از آمار سال گذشته پرده برداشت و تصریح کرد: در سال ۹۳ تعداد ۷۲۷ پرونده به تعزیرات استان رسید که از این تعداد ۷۱۶ فقره با صدور رأی مختومه شده اند.

به گفته وی تمامی پرونده های ارجاعی به تعزیرات در کمتر از ده روز منجر به صدور رأی می شوند.

حسینی با نگاهی به آمار دو ساله پرونده های مرتبط با قاچاق کالا، بیان کرد: در طی سالهای ۹۳ و ۹۴ در سه شهرستان مذکور تعداد هزار و ۱۶۳ فقره پرونده در تعزیرات استان تشکیل شده است که از این تعداد هزار و ۱۳۰ فقره منجر به صدور رأی و مختومه شده و ۳۷ فقره دیگر باتوجه به استعلام های لازم و روند اداری مدنظر در مرحله بررسی مانده اند.

وی مهمترین محموله های قاچاق سال جاری در شهرستان را مربوط به محموله قاچاق گندم دانست و عنوان کرد: دو مورد محموله قاچاق گندم هر کدام به میزان ۲۲ تن با ارزش بالای ۴۰ میلیون تومان در سیلوی قروه که از کرمانشاه بارگیری شده بود توقیف و ضبط شد و این در حالی است که بنابر اعلام آزمایشگاه غله استان این محموله های گندم به هیچ عنوان قابلیت مصرف نه انسانی و نه حتی حیوانی را نداشتند.

حسینی همچنین از کشف و ضبط محموله کود شیمایی در فرودگاه پیام کرج خبر داد و گفت: کود مورد نظر در یکی از شرکتهای منطقه تولید شده بود که غیرقابل مصرف و دارای زیان بسیار بالا هم بود که شرکت مذکور با ۹۳ میلیون تومان جریمه محکوم شد.

حسینی در ادامه گفت: مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از پرونده های محکوم شده وصول و به حساب خزانه واریز شده است.

وی در خاتمه بر نظارت دقیق در خصوص کارگاه ها و کارخانه ها تأکید کرد.

کد خبر 3023680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha