۲۳ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۳۵

سرپرست دانشگاه زابل:

رویکرد وزارت علوم ورود دانشگاه در عرصه سازندگی است

رویکرد وزارت علوم ورود دانشگاه در عرصه سازندگی است

زابل-سرپرست دانشگاه زابل گفت: رویکرد وزارت علوم تحقیقات و فناوری به سمتی در حال پیشرفت است که دانشگاه‌ها رفته رفته وارد چرخه سازندگی جامعه شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه زابل، دکتر موسی بهلولی در دیدار با رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان زابل اظهار داشت: باید در حوزه دانشگاه‌‌ها در زمینه بازسازی درونی، ‌ تغییر فرآیندها برای جهت‌دهی مناسب اساتید در خروج از رکود و عمل به رسالت واقعی دانشگاه اقدامات مناسبی صورت گیرد.

وی به شرح جایگاه دانشگاه در حل مشکلات منطقه و ضرورت تغییر در حوزه‌های مختلف به عنوان زمینه‌ساز پیشرفت جامعه پرداخت و گفت: کار فرهنگی و استقلال کاری باید در جامعه نهادینه شود و مسئولان نیز باید دانشگاه‌‌ها و موسسات علمی را به عنوان مراکز تفکر و حل مشکلات به رسمیت بشناسند و اعتبارات تحقیقاتی را به این حوزه‌ها سوق دهند که اگر در غیر این صورت باشد پروژه‌های اشتغال‌زایی اغلب ابتر می‌ماند.

سرپرست دانشگاه زابل بیان کرد: برخی فعالیت‌ها باید الگو سازی شوند و یکی از بیماری‌های مهم سیستم اقتصادی این است که منابع و اعتبارات صرف حمایت در جایی غیر از اهداف اصلی می‌شود که خوشبختانه رویکردهای اخیر وزارت علوم تحقیقات و فناوری به سمتی در حال پیشرفت است که دانشگاه‌ها رفته رفته وارد چرخه سازندگی جامعه شود.

وی افزود: جهت‌گیری برای حل مشکلات مردم و منطقه جزء رسالت‌‌های دانشگاه زابل است و این دانشگاه از هر نوع فعالیت در این زمینه حمایت می‌کند، در عین حال باید فرهنگ کار و نیز صداقت کاری در منطقه نهادینه تا مشارکت جمعی مردم، خیرین و مدیران نیز پررنگتر شود.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان زابل نیز در این دیدار بر ضرورت اشتغالزایی در منطقه ‌اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بخش اعظم مشکلات در مووسسات و ادارات، مشکلات برون‌سازمانی بوده و مدیران مووسسات مختلف کمتر بر آن احاطه و اختیار عمل دارند.

علی بامری بر جمعیت زیاد دانش آموختگان دانشگاهی در سراسر کشور و خصوصا این منطقه اشاره کرد و افزود: دانشگاه به لحاظ تاثیر فعالیت‌های پژوهشی و یافتن راهکارهای عملی می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در حل مشکلات منطقه خصوصاً در زمینه اشتغال داشته باشد.

وی بیان کرد: آنچه که امروز ضرورت دارد همکاری ادارات با دانشگاه‌ها و موسسات علمی در قالب تفاهم‌نامه‌های همکاری کاربردی است و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان زابل آمادگی همکاری در خصوص حل مسائل اشتغال منطقه در قالب‌های مختلف را دارد که یکی از برنامه‌های این مرکز استفاده از کارگاه‌های آموزشی و بهره‌گیری از افراد مجرب است.

کد خبر 3023899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha