عبدالعلی بصیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در نظر داریم در آستانه بیست و پنجمین سالگرد تاسیس دانشگاه دامغان و به مناسبت بیستمین سال صدور مدرک فارغ التحصیلی نخستین گروه دانشجویان این دانشگاه، نخستین گردهمایی بزرگ دانش آموختگان را در شهریور سال آینده برگزار کنیم.
وی اضافه کرد: جزئیات و نحوه ثبت نام طی روزهای آتی در سایت دانشگاه دامغان قرار داده خواهد شد.
رییس دانشگاه دامغان اشاره ای نیز به ثبت بنیاد خیرین این دانشگاه داشت و افزود: با توجه به تاکیدی که در اساسنامه این بنیاد در مورد استفاده از توانمندی های دانش آموختگان آن شده است امیدواریم از وجود این عزیزان در مباحث علمی و زیربنایی دانشگاه نیز بهره مند شویم.
بصیری با تشریح رشد کمی و کیفی دانشگاه دامغان خصوصا در جذب دانشجو اظهار داشت: رشد ۳۴ درصدی جذب دانشجو در دانشکده فنی و مهندسی، رشد ۱۰درصدی جذب در دانشکده هنر، رشد ۴۷درصدی در گروه علوم انسانی از جمله افتخارات این دانشگاه است.
وی رشد ۲۸درصدی جذب اعضای هیئت علمی و رشد ۲۵ درصدی جذب دانشجو را از دیگر افتخارات این دانشگاه ذکر کرد.
رییس دانشگاه دامغان خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیشترین تعداد دانشجوی دانشگاه دامغان در دانشکده فنی و مهندسی مشغول به تحصیل هستند.
بصیری اضافه کرد: برای اخذ رشته های حقوق و تربیت بدنی در مقطع کارشناسی تقاضا داده ایم که در دفتر گسترش اموزش عالی این موضوع در حال بررسی است واز بهمن سال آینده در این رشته ها دانشجو پذیرش خواهد شد.
وی افزود: اخذ رشته های کارگردانی تلویزیون در مقطع کارشناسی، ادبیات نمایشی در مقطع کارشناسی ارشد و نانو فیزیک در مقطع دکتری در شورای دانشگاه به تصویب رسید و امیدواریم با تلاش مجموعه مدیریتی شاهد اخذ مجوز از دفتر گسترش آموزش عالی در آینده نزدیک باشیم.
رییس دانشگاه دامغان با اشاره به اینکه برنامه راهبردی دانشگاه در حال بررسی است، اظهار داشت: سند چشم انداز دانشگاه در افق ۱۴۰۴ منطبق با اسناد بالادستی ودر کنار سیاست های اجرایی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تنظیم شده و در برنامه اجرایی پنج ساله تا سال ۹۹ در تمام دانشکده ها به ویژه فنی و مهندسی، علوم انسانی و هنر مدنظر قرار گرفته است.
بصیری اضافه کرد: امیدواریم با پشتیبانی و حمایت مردم عالم پرور شهرستان که موجبات تاسیس و راه اندازی این دانشگاه را فراهم کرده اند و همیشه حامی آن هستند و با جدیت و پشتکار کارکنان، این دانشگاه را به یکی از معتبرترین مراکز علمی منطقه تبدیل کنیم.
وی در خاتمه گفت: دانشگاه دامغان با دارابودن ۹ دانشکده و ۶۸ رشته تحصیلی چهار هزار و ۴۶ دانشجو دارد.
نظر شما