به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان، حجتالاسلام مسعود صفی یاری افزود: باید کار به صورت گروهی و تشکیلاتی و منسجم تر اجرا شود که طبعا برکاتی دارد و باید به گونه ای مناسب و در خور شأن قرآن به صورت جاری و مستمر برنامه ریزی شده و کار مقطعی نباشد
وی ادامه داد: همدلی در استان زیاد است و این زمینه ایجاد رقابت سالم در حوزه قرآنی را ایجاد میکند و این روحیه تفاهم و همدلی نعمت بس گرانسنگ خاصه درحوزه های دینی و قرآنی است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان زنجان از فعالیت ۳۴ موسسه قرآنی و ۷۵ خانه قرآنی در استان زنجان خبر داد وگفت: این مراکز از اداره کل تبلیغات اسلامی مجوز فعالیت اخذ کردهاند.
سید اسماعیل حسینی افزود: در حال حاضر هزار مربی در زمینه آموزش قرآن کریم در استان زنجان فعال هستند.
وی به استقبال بانوان از فعالیتهای قرآنی در استان زنجان اشاره کرد و افزود: بیش از ۸۰ درصد نوآموزان قرآنی بانوان هستند.
حسینی تأکید کرد: حضور بانوان در برنامههای قرآنی بنیان خانواده را تقویت میکند، چرا که بانوان میتوانند در خانواده نقش مؤثری ایفا کنند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان زنجان تصریح کرد: اتحادیه قرآنی در استان زنجان برای تقویت بیش از بیش بانوان زنجانی در فعالیتهای قرآنی برنامهریزی لازم را در دستور کاری خود قرار داده است.
مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان از فعالیت ۱۲۰ جلسه فعال قرآن در سطح استان خبر داد.
علی صحبتلو افزود: با عنایت به جایگاه کلام الله مجید و ضرورت بروز رسانی اطلاعات جلسات دائمی قرآن برای استفاده عموم اطلاعات جلسات دائمی قرآن کریم در سامانه اینترنتی بروز رسانی شد. در حال حاضر تعداد ۱۲۰ جلسه قرآن در سطح استان مشغول به فعالیت می باشند.
وی ادامه داد: از مهمترین ویژگی های این جلسات دائمی عبارتند از اینکه جلسات به طور متوالی و حداقل هفته ای یک جلسه تشکیل شود و برای زمان محدود و فصل خاص برنامه ریزی نشده باشد، میانگین متعلمین جلسه از ۱۵ نفر کمتر نباشد، حداقل سابقه برگزاری جلسه یک سال بوده و شرکت برای عموم آزاد باشد.
نظر شما