به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمدرضا مقیمی در گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر با اشاره به فعالیت یکساله قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز از ۲۱ آبان ۹۳ تا ۲۱ آبان ۹۴ گفت: در این مدت در خصوص مبارزه با قاچاق کالا برنامهریزیهای لازم صورت گرفت و مقابله و مبارزه تشدید شد.
وی با بیان اینکه اولویت در این دوره مبارزه با قاچاق سوخت بود، اظهار کرد: در همین راستا مقدار قابل توجهی از سوخت به طور مشخص از استانهای جنوبی کشور خارج میشد که ناجا موفق به مقابله با آن شد.
مقیمی با بیان اینکه اولویت پلیس آگاهی برای مقابله با قاچاق کالا جلوگیری از ورود آن به کشور است و نه کشف آن، اظهار کرد: اولویت ما این است که اصلاً کالای قاچاقی وارد کشور نشود.
سردار مقیمی از افزایش شناسایی و کشف باندهای بزرگ قاچاق کالا و ارز در ۹ ماهه امسال خبر داد و گفت: گرچه این آمار افزایش داشته اما اختلاف عددی نسبت به سال گذشته در آن دیده نمیشود.
وی به ارائه آماری در این زمینه پرداخت و گفت: در ۹ ماهه امسال ۲۶ درصد افزایش کشفیات در خصوص قاچاق کالاهای بالغ بر ۵ میلیارد ریال داشتهایم؛ ۲۹ درصد افزایش کشفیات لوازم منزل و صوتو تصویری، افزایش ۵۸ درصدی کشفیات قاچاق پارچه.
رئیس پلیس آگاهی ناجا اظهارداشت: پروندههای ما در طول ۹ ماه از نظر عددی اتفاق خاصی نداشتهاند اما از نظر کیفی پروندهها کلانتر شده است؛ پروندهها با ارزش یک تا ۵ میلیارد ریالی نیز نسبت به سال گذشته وضعیت بهتری دارند.
وی با بیان این مطلب که از نظر درصدی کشف باندهای بزرگ نسبت به سال گذشته افزایش یافته اعلام کرد: اختلاف عددی در این زمینه نداریم چرا که بحث مقابلهای مد نظر بوده است.
عبدالمجید اجتهادی مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی دیگر مهمان برنامه درباره جایگاه سازمات تعزیرات در مبارزه با قاچاق کالا گفت: یکی از دستگاه هایی که در موضوع رسیدگی به پرونده قاچاق کالا مطرح است سازمان تعزیرات حکومتی است که براساس آمارهای موجود توانسته به ۹۸ درصد پرونده های موجود رسیدگی کند و تنها از ورود ۲ تا ۳ درصد کالاهای قاچاق به کشور خودداری شده است.
وی به اشاره به افت قاچاق کالا به کشور خاطرنشان کرد: حجم واردات کالای سوخت به کشور افت کرده است که البته منطقی شدن قیمت سوخت دلیل این کاهش بوده است.
نظر شما