به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی سالاری در همایش خیرین مدرسه ساز بوشهریهای مقیم مرکز، توجه به آموزش و پرورش را بر توجه به آموزش عالی مقدم دانست و اظهار داشت: اگر نیازمند دانشگاه توانمند و علمی هستیم باید دانشآموزان قوی و مطلوب تربیت کنیم.
وی با بیان اینکه موضوع آموزش و پرورش و مدیریت آن به تنهایی از عهده دولت بر نمیآید، خواستار کمک تمام سازمانهای مهم چون شهرداریها و دهیاریها شد و افزود: خیرین علاوه بر کمک به زیربنای ساخت مدارس باید در محتوا و کیفیت آموزشی نیز ورود پیدا کند و در این امر به یاری آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت بشتابند.
استاندار بوشهر با بیان اینکه آموزش و پرورش استان بوشهر نیازمند حمایت بیشتر و موثرتر است خاطر نشان کرد: طی برنامهای در نظر داریم در روستاهای این استان از عوارض آلایندگی صنایع و نیز مالیات ارزش افزوده که چیزی قریب به ۴۵۰ میلیارد تومان میشود یک سوم آن را به مسائل فرهنگی و آموزشی و به خصوص آموزش و پرورش اختصاص دهیم و ۱۲ درصد آن مختص مدارس محروم شود که رقمی نزدیک به ۱۸ میلیارد تومان خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش نیز با بیان این که به کمک دولت و خیرین، تا سال ۹۹ مدارس کشور استاندارد خواهد شد، اظهار داشت: آموزش و پرورش زیرساخت منابع انسانی هر کشور را تشکیل میدهد و خانوادهها بالاترین سرمایه خود یعنی فرزندانشان را به مدارس میسپارند.
علی اصغر فانی، وزارت آموزش و پرورش را یک فرا وزارتخانه معرفی کرد و افزود: یک میلیون معلم، ۱۳ میلیون دانشآموز و ۲۶ میلیون اولیای دانشآموزان مخاطب مستقیم آموزش و پرورش هستند.
فانی با بیان اینکه دو سوم فضای آموزشی کشور استاندارد است، گفت: در سال ۸۲، یک سوم مدارس کشور استاندارد بود و امیدواریم در طول برنامه ششم توسعه که از سال ۹۵ تا ۹۹ است، با کمک دولت و مردم تمام فضاهای آموزشی استاندارد شود.
وزیر آموزش و پرورش با بیان این که سند تحول بنیادین و نقشه راه آن مبنای برنامههای آموزش و پرورش است، اظهار کرد: سند تحول نظام آموزش و پرورش پس از تدوین، طی ۱۰ سال به تصویب رسید و در برنامه ششم توسعه کشور بر اجرای این سند تأکید شده است.
در پایان این مراسم علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش و دکتر مصطفی سالاری استاندار بوشهر از تعدادی از خیرین مدرسه ساز استان بوشهر با اهدا لوح سپاس تقدیر به عمل آوردند.
نظر شما