به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه ترکمانیان ظهر شنبه در مراسم آغاز بکار دوره داوری آثار صنایع دستی بر توجه خاص داوران این دوره به مقوله خلاقیت و نوآوری در تولید محصولات صنایع دستی و اهمیت اعطای نشان ملی مرغوبیت به آثار فاخر تاکید کرد و گفت: با توجه به حساسیت و دقت نظر بسیار داوران در انتخاب آثار، اخذ این عنوان، فرصت مناسبی برای ارتقای کیفی سطح تولیدات صنایع دستی جهت رقابت با تولیدات داخلی و محصولات مشابه خارجی به شمار میرود.
معاون اداره کل توسعه و ترویج صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شناسایی ظرفیت ها، نقاط قوت و ضعف محصولات صنایع دستی را لازمه برنامه ریزی در سطح کلان به منظور توانمندسازی هنرمندان و برگزاری دوره های آموزشی برای افزایش آگاهی آنها دانست.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی نیز با اشاره به برگزاری چنین مراسمی، اخذ نشان ملی مرغوبیت را منوط به فاخر بودن اثر هنری از تمام جهات عنوان و تصریح کرد: دارا بودن هویت بومی، منطقه ای و ملی محصول، دانش فنی بالا، نقش و تکنیک فنی قوی، فراوری و فرآیند تولید، کیفیت مواد اولیه، طراحی محصول و کاربردی بودن آن و نیازسنجی و توان رقابتی در بازار را از شاخص های سنجش آثار توسط داوران اعلام کرد.
فرشاد به آفرین خاطر نشان کرد: وجود اساتید دانشگاهی در ترکیب داوران از نقاط قوت این دوره محسوب می شود و این امر می تواند مشوق هنرمندان جوان در زمینه خلاقیت در تولید صنایع دستی باشد.
گفتنی است در این دوره داوری آثار ارسالی از استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل ظرف مدت سه روز به منظور اعطای نشان ملی مرغوبیت انجام خواهد شد.
نظر شما