علیرضا زراسوندی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سرفصل های دروس دانشگاهی متناسب با شرایط روز نبوده و نیاز بازار کار را تأمین نمی کنند اظهار کرد: در دو سال اخیر یک جهش اساسی در به روز کردن سرفصل های دانشگاهی اتفاق افتاده است.
وی افزود: در کمیسیون های وزارت علوم، تحقیقات روی بحث به روزسازی سرفصل های دروس دانشگاهی فعالیت می کنند و همه به این نتیجه رسیده اند که سرفصل های دروس دانشگاهی باید به روز شود.
رئیس بنیاد نخبگان خوزستان با بیان اینکه صنعت کشور یک صنعت تولیدی و سنتی است و به تحقیق و توسعه اعتقادی ندارند، تصریح کرد: صنایع باید به داشتن واحد تحقیق و توسعه اعتقاد قلبی پیدا کنند و اگر واحد تحقیق و توسعه داشته باشیم میزان تولید هم بیشتر می شود.
زراسوندی ادامه داد: از یک طرف دانشجویانی داریم که سرفصل های دروس متناسب با نیاز بازار کار ندارند و از طرفی هم صنایع ما به همین دلیل نسبت به جذب دانشجویان رغبتی نشان نمی دهند.
زراسوندی بیان کرد: به نظر من مدلی که در دنیا اجرا می شود باید در ایران هم پیاده شود و صنایع باید از دانشگاه حمایت مادی و معنوی داشته باشند.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز اضافه کرد: البته دانشجویان بعد از ورود به صنعت نباید ارتباط خود را با دانشگاه قطع کنند بلکه باید مقاله نویس و کتابخوان باشند. همچنین دانشگاه نباید ارتباط خود را با صنعت از دست دهد.
رئیس بنیاد نخبگان خوزستان با انتقاد از کاربردی نبودن تحقیقات در کشور گفت: تحقیقات اکنون در کشور لوکس و تحقیقاتی است و چندان بهایی به تحقیقات نمی دهند.
وی با انتقاد از نبود دید آینده نگری در صنایع کشور عنوان کرد: نگاه به آینده و آینده پژوهی در صنایع ما دیده نمی شود البته نه همه صنایع، چون صنایع بزرگی مثل نفت، نیرو و مس صنایعی هستند که واحد تحقیق و توسعه فعال دارند. معتقدم هر کدام از این صنایع یک دانشگاه هستند چون در بسیاری از آنها دانشجوی کارشناسی و دکترا فعالیت دارند.
نظر شما