۲۴ اسفند ۱۳۸۴، ۹:۵۹

پس از جنگ تبليغاتي شديد عليه تهران صورت گرفت ؛

اعتراف آمريكا به اثبات نشدن اتهامات خود عليه ايران

در حالي كه مقامات آمريكايي براي سرپوش گذاشتن بر دست داشتن خود در ناآرامي ها وانفجارهاي عراق كه با هدف ايجاد جنگ داخلي و مذهبي صورت مي گيرد، بارها اتهامات بي پايه واساسي را عليه ايران مطرح كردند، دونالد رامسفلد اقرار كرد كه آمريكا نمي تواند دست داشتن ايران در ناآرامي هاي عراق را اثبات كند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه واشنگتن پست، دونالد رامسفلد روز گذشته به بي اساس بودن اتهامات خود درباره ايران اذعان كرد و گفت : آمريكا نمي تواند ثابت كند كه دولت ايران مستقيما در فرستادن تجهيزات نظامي و نيروهاي خود به عراق نقش داشته است.

وزير دفاع آمريكا افزود:" شما نمي توانيد بفهميد كه آيا اين تجهيزات و نيروها از سوي دولت ايران مي آيند. آنچه كه شما مي دانيد اين است كه اين تجهيزات - سلاحها و مواد منفجره - از كشوري وارد مي شود كه در همسايگي عراق قرار دارد."

وي در ادامه اعترافات خود به اينكه ايراني ها در ناآرامي ها و شورش هاي عراق دست ندارند و آمريكا هم مدركي براي اثبات ادعاها واتهامات خود ندارد،تصريح كرد :" در مورد مردم و افراد هم بسيار مشكل است كه آنها را به دولت ايران مرتبط كنيم، آنچنان كه ما مي دانيم زائراني شيعه هستند كه از ايران و ديگر نقاط جهان به اماكن زيارتي عراق مي آيند و اين افراد تا هزاران نفر و گاهي دهها هزار نفر هستند."

از سوي ديگر " پيتر پيس" رئيس ستاد مشترك ارتش آمريكا نيز گفت كه وي هيچ مدركي ندارد كه دولت ايران تجهيزان نظامي و نيروهاي خود را به كشور همسايه فرستاده باشد.

با اين حال دونالد رامسفلد وزيردفاع آمريكا يك بار ديگر از اينكه جدول زمان بندي را براي عقب نشيني نظاميان كشورش از عراق تعيين كند، خودداري كرد.

جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا اخيرا با تكرار ادعاهاي واهي خود عليه ايران اظهارداشت كه "تهران با فراهم كردن توانايي ساخت مواد منفجره دست ساز براي شبه نظاميان شيعه عراق مسئول دستكم برخي ازحملات ضد ائتلاف مرگباردرعراق است."

بنابر اين گزارش ، اين اتهامات زماني صورت مي گيرد كه بوش تلاشهايي را براي جلب افكار عمومي آمريكا از جنگ عراق آغاز كرده و اين درحالي است كه نظرسنجي ها نشان مي دهد  افكارعمومي آمريكا مخالف حضور نظاميان آمريكايي در عراق و خواستار خروج سريع آنان ازاين كشور هستند.

 اين در حالي است كه جريان صدر، نظاميان آمريكايي را مسئول انفجارهاي شهرك صدر كه دهها كشته و زخمي به جاگذاشت، معرفي كرده است و زلماي خليل زاد سفير آمريكا در بغداد را به حمايت از گروههاي تكفيري و تلاش براي ايجاد جنگ مذهبي و قومي در عراق متهم كرده است.

از سوي ديگر پس از هتاكي بي شرمانه تروريستها به اماكن مقدس در سامراء برخي رسانه ها فاش كردند كه انفجار حرمين شريفين عسكريين درسامرا كار عوامل موساد و سيا بوده است كه هدف از آن ايجاد دودستگي واختلاف ميان شيعه و سني و در نتيجه شعله ور كردن جنگ مذهبي در عراق بود، اما اين توطئه با هوشياري علماي شيعه و سني و وحدت ملت عراق تاكنون با شكست روبرو شده است.

پيش از اين نيز، مقامات انگليس بارها در ادعاهاي واهي، ايران را به دخالت در ناآرامي هاي عراق متهم مي كردند، اما اعتراف مي كردند كه براي اثبات اين ادعاها، مدرك ندارند.

به نظر مي رسد آمريكا براي سرپوش گذاشتن بر ناتواني خود در كنترل اوضاع عراق و از سوي ديگر براي توجيه ادامه اشغال اين كشور از يك سو به كمك مزدوران خود انفجارهايي را عليه اماكن مقدس و مراكز تجمع مردم طراحي و اجرا مي كند و از سوي ديگر اتهامات بي پايه واساس خود را عليه ايران مطرح مي كند و اين كشور را به دست داشتن در ناآرامي هاي عراق متهم مي كند.

کد خبر 303548

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha