به گزارش خبرنگار مهر، احمد اکبری شامگاه پنجشنبه در آیین پایانی گردهمایی اعضای هیئت علمی و ائمه جماعات دانشگاه های پیام نور کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: تولید محصولات بی کیفیت و فعالیت کارخانه ها با ظرفیت پائین و از آن طرف شاخص های صادرات اندک نشان از کاربردی نشدن علم و پیوند ضعیف دانشگاه با صنعت دارد.
قائم مقام دانشگاه پیام نور با اشاره به اینکه چهار میلیون و ۸۰۰ هزار دانشجو در کشور با احتساب خانواده هایشان ۱۹ میلیون نفر جمعیت این کشور را تشکیل می دهند بیان کرد: این جمعیت مسلح به علم ظرفیت و پتانسیل بسیار مهمی برای نقش آفرینی هستند.
اکبری افزود: همچنین تعداد چهار هزار نفر عضو هیئت علمی دانشگاه های پیام نور سراسر کشور هستند که ظرفیت بسیار قابل توجهی است اما رتبه اساتید این دانشگاه در تولید علم در بین اساتید کل دانشگاه های کشور بین صفر تا ۰، ۴ درصد از کل است.
وی با تاکید بر اینکه برای ارتقای سطح اقتصاد و کاربردی کردن علوم در کشور نیازمند تربیت نیروی انسانی هستیم افزود: این رسالت بر عهده دانشگاه ها و اساتید و اعضای هیئت علمی است.
وی با بیان اینکه سهم ایران ۱، ۴ درصد از تولید علم در جهان است بیان کرد: این میزان تولید علم قابل قبول است اما در کاربردی کردن این علم نسبت به سایر کشور های دنیا عقب تر هستیم.
وی با تاکید بر تولید علم کاربردی در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: در حال حاضر کشور نیاز به فضای امید و تلاش دارد و لذا در این راستا باید از سخنان ناامید کننده که یاس و بی انگیزگی برای جوانان به همراه دارد پرهیز کرد.
وی ایجاد انگیزه و ترویج امید را یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری دانست و افزود: اساتید باید علاوه بر مسلح کردن جوانان به سلاح علم امید و انگیزه تلاش را در جوانان زنده کرد.
نظر شما