به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند صبح شنبه در حاشیه جلسه ستاد ساماندهی و احیای ظرفیت های راکد لرستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به دلیل وجود ۶۱۸ واحد یا کارخانه تعطیل شده غیردولتی در استان ما شنبه هر هفته این جلسات را برگزار می کنیم.
وی با بیان اینکه سرمایه گذار این طرح های راکد اشخاص و بانک ها هستند، عنوان کرد: ارزش این ۶۱۸ ظرفیت راکد حدود هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است.
استاندار لرستان ادامه داد: رویکرد اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری در خصوص درون زا بودن اقتصاد منطقه و احیای ظرفیت ها به صورت ویژه در دستورکار ما قرار گرفته است.
بازوند با بیان اینکه امروز هم هفت پروژه و طرح تعطیل شده مدنظر ستاد ساماندهی و احیای ظرفیت های راکد بود، تصریح کرد: شرکت چرم و پوست اولین طرح بود که در جلسه قبل نیز مطرح شده و سرمایه گذار آن اعلام آمادگی کرد و تلاشمان این است که بتوانیم تسهیلات آن را از صندوق توسعه ملی در حد ۷۰ درصد بگیریم مشروط بر اینکه سرمایه گذار اول ۳۰ درصد سهم خود را تامین کند.
وی با اشاره به اینکه کارخانه ژنراتور سازی مهلت ۴۵ روزه برای احیاء گرفته است، افزود: کارخانه خمیرمایه در دورود هم بیش از هشت سال است که تعطیل شده و یک هلدینگ اقتصادی برای تبدیل آن به کارخانه سرم سازی اعلام آمادگی کرده که این موضوع نیز در دستور کار است.
استاندار لرستان به مجتمع دامپروری در جاده خرم آباد به فیروزآباد اشاره کرد و بیان داشت: احیای این مجتمع که سال هاست تعطیل شده در دستور کار است که با توجه به اعلام آمادگی دو هلدینگ تا پایان سال این مجتمع را واگذار می کنیم.
بازوند به دو سیلوی گندم نیمه کاره در دلفان و الشتر اشاره کرد و یادآور شد: این دو سیلو مشکلاتی در رابطه با تحریم داشته و هرکدام هشت سال تعطیلی داشتند که با برداشتن تحریم ها مقرر شده طی هفته آینده کارهای کارشناسی شان صورت بگیرد و راحت تر احیاء می شوند.
نظر شما