۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۱۳:۵۰

معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان:

اعتماد اجتماعی و مشارکت عمومی امنیت روانی جامعه را می‌سازد

اعتماد اجتماعی و مشارکت عمومی امنیت روانی جامعه را می‌سازد

اهواز ـ معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان گفت: در صورتی به امنیت روانی دست می‌یابیم که مشارکت عمومی باشد و اعتماد اجتماعی به وجود آید.

سرهنگ سید رحمان موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سمن ها بهترین گزینه برای یاری دستگاه ها در شناسایی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در حوزه های مختلف هستند.

وی افزود: اگر کسی به این باور نرسیده بصیرت عقلانی درستی ندارد و امنیت روانی برخاسته از تمام مؤلفه های خدمت رسانی، مبلمان شهری و مولفه های دیگر است.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان تصریح کرد: با گماردن مأمور در چهار راه ها، خیابان ها و پارک ها و برخوردهای سلبی و قهری با توجه به اینکه مردم به دنبال آسایش و آرامش ذهنی هستند قطعا امنیت روانی به دست نمی آید.

موسوی با بیان اینکه در صورتی به امنیت روانی می رسیم که مشارکت عمومی باشد و اعتماد اجتماعی به وجود آید، اضافه کرد: چنانچه اعتماد اجتماعی و مشارکت عمومی به وجود آید، در تمام دستگاه ها خروجی آنها به سمت امنیت روانی برمی گردد.

وی عنوان کرد: ممکن است در محیط زندگی یک فرد امنیت برقرار باشد و تاکنون هیچگونه سرقت و درگیری رخ نداده اما در ذهنش یک حس درونی برای وی ایجاد استرس کرده و احساس می کند در محیط زندگی امنیت روانی ندارد.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان بیان کرد: پس از محبوبیت به دنبال مشارکت اجتماعی هستیم و وقتی مشارکت به دست آمد به یک سرمایه عظیم اجتماعی دست یافته ایم.

موسوی با اشاره به اینکه یک حلقه پنهان در استان در ارتباط با رابطه مردم و دستگاه های اجرایی وجود دارد، گفت: در راستای ارتقای دانش مردم خوزستان خیلی تلاش نکرده ایم در حالی که در حوزه آموزش همگانی می توانیم گام های بسیاری مؤثری برداریم.

وی ادامه داد: یک فرمانده پلیس و مدیر اگر خود را در مقام پاسخگویی، جامعه محوری، مردم محوری و مشکل گشایی مردم ببیند پیوست اینها تعامل و هدف از تعامل دستیابی به مقبولیت اجتماعی است و به دنبال آن محبوبیت می رسیم.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان در بخش دیگری از سخنانش با طرح این پرسش که چرا در حوزه سایبری قربانیان ما افراد متشخص و متنفذ اجتماعی هستند تأکید کرد: این افراد نسبت به حقوق خود آگاهی ندارند.

موسوی تأکید کرد: یک بخش از دغدغه های مردم ناآگاهی نسبت به حقوق شهروندی و آسیب هایی است که می تواند به عنوان یک تهدید جدی در کوران زندگی اتفاق افتد.

به گفته وی آموزش همگانی امروزه به عنوان یک راهبرد ایجاد تغییر و تحول در جوامع پیشرفته و در حال توسعه توسط نظام های سیاسی به عنوان مهمترین و بهترین اولویت مؤلفه های تأثیرگذار در انضباط اجتماعی کشورها شناخته می شود.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان یادآور شد: اگر می خواهیم از ایجاد هزینه های اجتماعی جلوگیری کنیم باید به سمت آموزش های همگانی برویم و در راستای ارتقای دانش مردم تلاش کنیم.

موسوی با بیان اینکه امنیت اجتماعی زمانی به دست می آید که با مردم گفتگو کنیم، افزود: باید آسیب های اجتماعی را به مردم هشدار دهیم تا آنها را در برابر آسیب هایی که می تواند در روند زندگی شان تأثیر منفی  و بسیار فلاکت باری را به وجود آورد مصون کنیم.

کد خبر 3039227

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha