به گزارش خبرگزاری مهر، همچنین وحید شیبانی، رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب کرمان در جلسه هم اندیشی با روسا، مدیران و معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه کرمان، خواستار مشارکت بیشتر سایر اساتید و تیمهای پژوهشی برجسته از سایر شهرها و مراکز استان در همکاریها، برنامه ریزیها و سیاستگذاریهای ستاد شد.
وی در خصوص برگزاری اولین مدرسه علوم اعصاب شناختی تابستانی برای دانش آموزان ۱۲ سال به بالا گفت: هدف از این مدرسه ترویج علوم شناختی به صورت کارآمد برای دانش آموزان خواهد بود.
شیبانی یکی از مشکلات مهم دانشگاه را عدم توانایی جذب نخبگان دانست و گفت: در حال حاضر جذب نخبگان بیشتر در بخش علوم پزشکی است اما در بخش علوم پایه قادر به جذب تعداد کمتری هستند. در صورتیکه ستاد امتیازات ویژهای در حوزه پژوهشهای اعتیاد به کرمان بدهد، این استان متعهد میشود که بر اساس نیازها و شرایط مشخص شده از سوی ستاد عمل کند.
در ادامه، عباس پرداختی، معاون پژوهشی استانداری کرمان از جمله توانمندیهای استان را وجود بخش تحصیلات تکمیلی دانست که توسط اساتید بین المللی همچون پروفسور ریبیرو، پروفسور کارلوس، دکتر منصوری و همچنین همکاری دانشگاه موناش و برزیل انجام شده است، گفت: حضور اساتید خارجی در بینالمللی شدن مرکز تحقیقات علوم اعصاب میتواند نقش تعیین کنندهای داشته باشد.
همچنین علی اکبر حقدوست، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به تشریح فعالیتهای علمی مراکز تحقیقاتی، دانشگاهی و دستاوردهای این مراکز پرداخت و گفت: استان کرمان در بخش نوروپروتزها، مهندسی عصبی و نورو روباتها، BMI نیز اقدامات موثری انجام داده و استان کرمان ظرفیت رشد و پیشرفت را بیش از توان فعلی داراست.
وی افزود: همچنین در ارتباط با تعاملات بین المللی با دانشگاههای دنیا و همکاری با اساتید ایرانی خارج از کشور به عنوان استاد افتخاری در دانشگاههای استان همکاریهای ارزشمندی صورت گرفته است.
نظر شما