حسین ریاس در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به محدودیت ذخایر و جلوگیری از آسیبپذیری آبزیان و برداشت بیش از حد، مجوز صید جدید صادر نمیشود که البته در آینده با توجه به بازسازی ذخایر، این امکان فراهم خواهد شد.
ریاس گفت: از اولویت و اهداف اصلی اداره شیلات بندرلنگه، تولید و رونق بنادر و تخلیهگاههای صید و صیادی و مجتمعهای آبزیپروری و اشتغال نیروهای داخلی و سرزمینی شیلات است.
وی افزود: در طول سال در بندرلنگه انواع آبزیان صید میشود که البته غالب صید در این منطقه، ماهی هوور و زرده است.
رئیس اداره شیلات بندرلنگه درمورد ممنوعیت صید در طول سال، تصریح کرد: به لحاظ توجه و جلوگیری از آسیبپذیری و برداشت بیش از حد در ایام تخمریزی گونههای مختلف آبزیان این ممنوعیت اعمال شده است.
ریاس به ممنوعیت استفاده از تورهای صیادی نامرئی منوفیلامنت که بسیار مخرب هستند اشاره کرد و گفت: این نوع تورها آسیب جدی به ذخایر و زیستگاههای آبزیان وارد میکند و بر اساس قوانین و مقررات موجود، توسط نیروهای پایگاه حفاظت از منابع آبزیان شیلات، با صیادان غیرمجاز برخورد لازم صورت خواهدگرفت.
وی خاطرنشان کرد: علاقهمندان به سرمایهگذاری در زمینه شیلات میتوانند در حرفههای تکثیر و پرورش ماهی در قفس، تکثیر و پرورش میگو، تکثیر و پرورش صدف مرواریدساز، تکثیر و پرورش ماهیان زینتی آب شور، تکثیر و پرورش خیار دریایی، کشت و پرورش جلبکهای دریایی و دیگر موارد اقدام به سرمایهگذاری کنند.
ریاس یادآور شد: در ایام دهه فجر برنامههای متنوع در روستاهای نوار ساحلی از جمله جشن انقلاب، جشنواره طبخ آبزیان و مسابقه ماهیگیری، جنگ شادی و خاطرهگویی انقلاب را در نظر گرفته ایم.
نظر شما