به گزارش خبرنگار مهر، داریوش پناهی زاده ظهر امروز در نشست خبری اظهار کرد: بسیاری از مشکلات به ویژه در بیمارستان های دانشگاهی با اجرای طرح تحول نظام سلامت حل شد و بساط زیرمیزی هم در بیمارستان های دولتی و دانشگاهی حل شده و مردم به جز آن فرانشیز حداقلی که پرداخت می کنند دیگر هزینه های اضافه پرداخت نمی کنند. حتی برای خرید تجهیزات و دارو هم به خارج از بیمارستان نمی روند.
وی افزود: ۵۵ درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی و در خوزستان ۵۸ درصد است. این استان جزو استان هایی است که بیشترین تعداد بیمه شده ها در سطح کشور دارد و اولین تشکیلات تأمین اجتماعی در خوزستان راه اندازی شد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی خوزستان تصریح کرد: همکاری و همراهی خوبی در اجرای طرح تحول نظام سلامت با وزارت بهداشت داشتیم و این همراهی باعث شده که منافع طرح به خوبی به مردم برسد. ۶ بیمارستان و ۲۵ مرکز درمانی فعال در استان داریم.
پناهی زاده با اشاره به وجود درمان مستقیم و غیر مستقیم عنوان کرد: ۹۱۳ میلیارد تومان بودجه درمان امسال تأمین اجتماعی بود که ۶۰۰ میلیارد تومان در مؤسسه های مختلف درمانی فعال استان که طرف قرارداد تأمین اجتماعی هستند، هزینه می شود. همچنین ۳۱۶ میلیارد تومان در بیمارستان ها هزینه می شود.
وی بیان کرد: هفته گذشته یک هزار میلیارد ریال از بدهی های خود را پرداخت و تا پایان سال قسمت اعظم مطالبات بیمارستانی و غیر بیمارستانی را پرداخت می کنیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی خوزستان خبر داد: در ۱۲ ماه گذشته ۱۰۰ پزشک متخصص، عمومی، داروساز و دندانپزشک را به مراکز درمانی ملکی خود اضافه کردیم. ۲۵ درصد از این آمار پزشک متخصص و حدود ۳۰ درصد عمومی و مابقی هم دندانپزشک و داروساز بوده اند.
پناهی زاده یادآور شد: در سطح کشور از لحاظ جذب پزشک مقام اول را داشتیم. ۱۴۲ نفر کادر پزشکی و پشتیبانی را سال گذشته استخدام و امسال هم ۶۲ نفر را استخدام می کنیم. در چند روز گذشته هم ۸۶ نفر را استخدام کردیم.
وی بیان عنوان کرد شیفت عصر پلی کلینیک ماهشهر را هم فعال کردیم و ساختمان سی تی اسکن بیمارستان آبادان هم آماده است که در حال تجهیز آن هستیم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی خوزستان گفت: با تحریم داشتیم در زمینه خرید دارو با مشکل مواجه شده بودیم. الآن در بحث واردات تجهیزات پزشکی مشکل کمتری داریم و می توانیم از شرکت های معتبر اروپایی در یک فضای رقابتی تجهیزات پزشکی خوبی را خریداری کنیم.
پناهی زاده تصریح کرد: در حال حاضر به عنوان دومین تولید کننده درمان در سطح کشور و دومین تولیدکننده درمان استان بعد از علوم پزشکی هم هستیم.
وی اظهار کرد: بیشترین بیمارستان سازی را در کشور داریم که از هشت پروژه کل کشور سه مورد آن در خوزستان است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی خوزستان خبر داد: بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی آبادان ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بیمارستان نمونه کشور از لحاظ طراحی و زمان ساخت است. بیمارستان ۹۶ تخت خوابی دزفول هم که بهار امسال با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شروع شد ولی ۲۸ ماهه است که هیچ پروژه بیمارستان سازی در این مدت نداشتیم و یک رکورد است و ۱۵ درصد پیشرفت دارد. همچنین بیمارستان امیرکبیر اهواز فردا تحویل موقت می دهند و ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
پناهی زاده یادآور شد: در ۶ ماهه اول سال جاری دو میلیون ویزیت پزشک عمومی در مراکز درمانی، ۳۸۰ هزار ویزیت پزشک متخصص، ۷۵ هزار ویزیت دندانپزشک، ۱۱ هزار عمل جراحی در بیمارستان ها انجام شده و هشت هزار زایمان طبیعی و سزارین انجام شده است.
نظر شما