به گزارش خبرنگار مهر عباسعلی درافشانی دوشنبه شب در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان که در مهمانسرای استانداری تشکیل شد اظهارداشت: هیئت وزیران استانها را موظف کرده اند تا با تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی نسبت به برنامه ریزی و اقدام عملی اقدام کنند.
وی افزود: با همکاری دستگاههای اجرایی و تشکیل جلسات متعدد برای اجرای برنامه های عملیاتی کارهایی صورت گرفته و برخی دستگاهها به ظور مشخص برنامه های خود را آماده ارائه کرده اند.
درافشانی تصریح کرد: جهاد کشاورزی برنامه مدونی برای اجرا آماده کرده و سند آن آماده شده که پس از ارائه در ستاد برای اجرا آماده می شود.
در ادامه حسین زکی زاده مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین گفت: پس از ابلاغ سیاست های ۲۴ گانه از سال گذشته در کارگروه اقتصادی استان از دستگاه های اجرایی خواسته شد تا برنامه های خود را اعلام کنند که در مجموع ۱۳ دستگاه اجرایی ۱۱۰ برنامه خود را ارائه کردند.
وی بیان کرد: فعال سازی منابع مالی و نیروی انسانی، جلب مشارکت مردمی برای تحقق رشد هشت درصدی از ضرورت های این موضوع است که در دستور کار قرار گرفته و برخی اولویتها مشخص شده و برای نمونه در کنار دستگاههای صنعت و کشاورزی در حوزه اصناف نیز موضوع ایجاد شهرک شیرینی با محور برندسازی شیرینی باقلوا در دستور کار قرار گرفت.
زکی زاده تصریح کرد: اولویت های پیش بینی شده در شورای برنامه ریزی و توسعه استان نیز مطرح و مقرر شد برش های استانی از هر موضوع تهیه شود تا بتوان با بومی سازی به کارها شتاب بخشید.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین اظهارداشت: ادارات جهاد کشاورزی، استاندارد، آب منطقه ای، برق، امور اقتصادی و دارایی، میراث فرهنگی و اتاق بازرگانی برای عملیاتی کردن برنامه های خود کارهایی را انجام داده اند و ساز و کارهایی تعریف شده تا حمایت از سرمایه گذاری عملیاتی شود.
وی اضافه کرد: باید در برنامه های پیش بینی شده به گونه ای حرکت کنیم تا اهدافی که دست یافتنی است در اولویت قرار گیرد و حمایت شود.
در ادامه جواد حضرتی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین اظهارداشت: در این بخش نیازمند آسیب شناسی هستیم تا نتیجه کارها بهتر شود که در این راستا برای نمونه در حوزه شیرینی سنتی فقط به اصناف توجه شد و جمع زیادی از بانوان توانمند که در خانه های خود شیرینی سنتی مانند باقلوا تولید می کنند از نگاه برنامه ریزیان مغفول ماند.
وی افزود: اگر برنامه هایی بخواهد به نتایج موثر برسد باید جامع باشد و همه ذینفعان را در نظر بگیرد و کسانی که می توانند در تحقق برنامه ها نقش داشته باشند را نیز تحت پوشش قرار دهد در غیر این صورت نمی توان به هدف دست یافت.
نظر شما