به گزارش خبرنگار مهر، مجید حسین زادگان سهشنبهشب در جلسه بررسی مشکلات ورزشی شهرستان، گفت: با توجه به نامآوری و مدالآوری بانوان شهرستان در ورزش قهرمانی، اقدامات مهم در راستای ارتقا و توسعه آن، متأسفانه صورت نگرفته است.
حسین زادگان به ورزش روستایی با توجه به تنوع، گستردگی و پوشش جمعیتی زیاد اشاره و گفت: روستا و روستاییان پایه و ستون ورزش قهرمانی محسوب میشوند و ضروری است که موردتوجه ویژه مسئولان قرار گیرد.
حسین زادگان در راستای ترویج ورزش بهویژه ورزشهای همگانی گفت: این پدیده اجتماعی برای حفظ سلامت و نشاط آحاد جامعه ضروری است و زمینههای لازم برای همگانی کردن ورزش در کشور فراهم آید.
حسین زادگان در راستای اقتصاد ورزشی با توجه به شرایط، پتانسیل و ظرفیتهای ورزشی شهرستان توضیح داد: اقتصاد ورزش در کنار سایر رشتههای کابردی اقتصاد، سالهاست که موردتوجه واقعشده و باشگاههای ورزشی نمونه بارز آن است، درواقع، باشگاههای ورزشی مانند بنگاههای اقتصادی عمل کرده و بسیاری از آنها با اهداف اقتصادی معینی ساختهشدهاند.
وی افزود: بر اساس رویکرد اقتصاد ورزشی، میتوان محصولات ورزشی را به خدمات حرفهای مربیان، ورزشکاران، پزشکان ورزشی و مراکز آمادگی و کالاها و خدمات پوشاک، تجهیزات و رویدادها و محصولات رسانهای ورزشی تقسیم کرد و بازار هر یک از این عرصهها و محصولات را اقتصاد ورزشی تعریف کرد.
این مسئول در ادامه بیان داشت: بهطور مشخص، بازار کالاهای ورزشی بازار نمایش رویدادهای ورزشی، بازار انتشارات ورزشی و بازار نیروی کار، اعم از بازیکنان و متصدیان و سایر بازارها، ازجمله موارد مهمی هستند که در اقتصاد ورزش مطرح میشوند و تمام بازار ورزشی رامی توان در استان فراهم کرد فقط همت و برنامهریزی صحیح و حضور سرمایهگذاران را میطلبد.
گردشگری ورزشی و توریسم ورزشی
فرماندار مرکز استان در ادامه به موضوع توریست ورزشی و گردشگری ورزشی پرداخت و گفت: با توجه به داشتههای ورزشی و موقعیت جغرافیایی و طبیعی، زمینه گردشگری ورزشی را مهیا و توریسم ورزشی را در شهرستان رونق دهیم.
وی در راستای حضور توریست ورزشی و زمینه تبادل فرهنگ و کارکردهای ورزشی و درآمدزایی و اقتصاد ورزشی را چنین توضیح داد: تهیه بلیت رفتوبرگشت، رزرو محل اسکان در هتل یا اماکن اقامتی دیگر، هزینههای ترانسفر در مقصد، هزینه تهیه غذا و بلیت مسابقات ورزشی و سایر مواردیگر اشاره کرد که این باعث گردش مالی فراوانی میشود و اینگونه است که کشورهای مختلف جهان در جهت برگزاری مسابقات بینالمللی و مهم ورزشی با یکدیگر به رقابت میپردازند و تمام توان خود را در این راه حتی چندین سال قبل از برگزاری مسابقات به کار میبندند.
حسین زادگان تأکید کرد: هرچند برگزاری و آمادهسازی اینگونه مسابقات برای آنها هزینههای زیادی را در برداشته باشد اما برگشت درآمدی آن نیز قابلتوجه خواهد بود.
این مسئول فراهم بودن جاذبههای طبیعی خدادادی در یک منطقه میتواند در جذب توریسم ورزشی مؤثر اعلام کرد و گفت: داشتن کوههای مرتفع، دریای بیکران، مرزهای فراوان آبی، مناطق برفگیر، رودخانههای خروشان و سایر عوامل دیگر در جذب توریسم ورزشی غیرقابلانکار هستند و این امر میتواند در شهرستان ساری اتفاق بیفتد.
مدالهای رنگین ساروی ها
فرماندار شهرستان ساری در تشریح آخرین وضعیت ورزش در این شهرستان گفت: در طی سال گذشته ورزشکاران و جوانان قدرتمند ساروی ۴۵ مدال آسیایی، جهانی را کسب کردند و میزان کسب مدال جهانی با ۲۴ مدال ۸۴ درصد، آسیایی با کسب ۱۱ مدال با افزایش ۱۰ درصدی و میزان رشد مدالهای بانوان با کسب ۹ مدال صد درصد افزایش داشته است.
مسئول ارشد شهرستان به کسب ۱۵۷ مدال کشوری نیز اشاره کرد و بابیان رشد ۳۹ درصدی اعزام و میزبانی لیگ کشوری گفت: نزدیک به ۱۷ هزار ورزشکار در ۲۶۵ باشگاهها و ورزشگاههای خصوصی و بیش از ۴۰ باشگاه دولتی فعالیت دارند.
فرماندار مرکز استان با اعلام رشد ۰.۷ درصدی سرانه ورزشی گفت: سرانه ورزشی خصوصی ۰.۸ درصد و سرانه کل ورزش با افزایش ۰.۶ درصد روبرو بوده است و سرانه ورزشی شهرستان در حاضر نزدیک به ۵۱۴ مترمربع است، هماکنون ۱۰۴ تیمهای مختلف شهرستان ساری در لیگ برتر کشور –لیگ یک کشور و لیگ استان حضور دارند.
نظر شما