۲۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۵:۲۲

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

یک ازدواج از هر ۱۰ مورد منجر به باروری نمی شود

یک ازدواج از هر ۱۰ مورد منجر به باروری نمی شود

چالوس - رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بابیان اینکه آمار ناباروری در کشور بالای ۱۰ درصد است، تصریح کرد: از هر ۱۰ ازدواج یکی منجر به باروری نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جان بابایی بعدازظهر چهارشنبه در حاشیه مراسم افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصص بیمارستان آیت‌الله طالقانی چالوس اظهار کرد: با توجه به اینکه در غرب مازندران کلینیک دندانپزشکی وجود ندارد، بهره‌برداری از کلینیک دندانپزشکی چالوس بسیار قابل‌توجه است که به‌صورت صبح و عصر به مردم خدمات می‌دهد.

وی بابیان اینکه دو کار اساسی در بیمارستان چالوس باقی‌مانده است، ادامه داد: در فضایی به مساحت ۳۰۰ مترمربع در کنار کلینیک برای ساخت بخش دیالیز جدید و مجهز در دوطبقه در نظر گرفته‌شده است، ازنظر تأمین دستگاه مشکلی نداریم و امیدواریم تا سال آینده این پروژه به بهره‌برداری برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بابیان اینکه آمار ناباروری در کشور بالای ۱۰ درصد است، تصریح کرد: از هر ۱۰ ازدواج یکی منجر به باروری نمی‌شود، البته بخشی از این آمار به علت ناپایداری ازدواج‌ها است.

این مسئول افزود: تلاش می‌کنیم برای جبران نبود خدمات IVF و سایر روش‌های جدید درمان ناباروری در غرب استان، یک درمانگاه ناباروری در بیمارستان چالوس احداث خواهد شد که در صورت همکاری مسئولان، تلاش می‌کنیم این پروژه تا پایان سال ۹۵ به بهره‌برداری برسد.

وی در پایان ضمن تشکر از همکاران بخش درمان گفت: باوجوداینکه در پرداخت دستمزدهای همکاران تأخیر وجود دارد، این عزیزان با تمام وجود به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت نیز در این برنامه اظهار کرد: ساختمان بسیار خوب و مجهزی ساخته‌شده است و امکانات خوبی نیز برای آن در نظر گرفته‌شده است، اما مشکل موجود کمبود نیروی متخصص و ماهر است.

قاسم احمدی‌لاشکی در ادامه تصریح کرد: راه‌اندازی بخش خون و آنکلوژی از ضروریات بیمارستان چالوس است، اما تجربه نشان داده است اگر قرار باشد تنها هفته‌ای یک روز متخصص در آن حضورداشته باشد، بعد از مدتی تعطیل می‌شود و ما درخواست حضور دائمی متخصص را در این بخش‌داریم.

وی تأکید کرد: بخش درمان چالوس به توجه بیشتری نیاز دارد: در چالوس و نوشهر امکانات خوبی فراهم‌شده است، اما هنوز شرمنده مرزن‌آباد هستیم و باوجود اختصاص بیش از ۱۰ میلیارد تومان از محل ماده ۱۸۰، هنوز پروژه درمانی مرزن‌آباد به سرانجام نرسیده است.

این نماینده مجلس، مرزن‌آباد را ویترین مازندران خواند و گفت: تصادفات جاده کندوان در اولین ایستگاه باید به مرزن‌آباد منتقل شوند و به همین دلیل باید دلیل تأخیر پروژه مرزن‌آباد بررسی و پیشرفت کار سرعت گیرد.

احمدی لاشکی بابیان اینکه بخش ICU از ۱۲ تخت به ۲۴ تخت ارتقا یافته است، گفت: تنها امکانات آمده است اما نیروی انسانی اضافه نشده است، در آزمون استخدامی نیز ۸۴ نفر جذب‌شده‌اند، اما در چالوس هنوز مشکل وجود دارد.

کد خبر 3048349

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha