به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهرداری قم، سید امیر سامع، مشکل سد معبر توسط وانت بارها را معضلی مهم برشمرد و عنوان کرد: سد معبری که وانت بارها در نقاط مختلف شهر ایجاد میکنند موضوع مهمی است که تبدیل به معضلی چند جانبه شده که بحث اشتغال و معیشت و موارد دیگر را در بر میگیرد.
وی با بیان اینکه باید عرضه میوه به شکل مناسب صورت بگیرد، گفت: فروش میوه با وانت اقدام استانداردی نیست و نباید خرید میوه از وانت صورت بگیرد چون عدهای مغازه اجاره یا خریداری کردند و زیر نظر بهداشت فعالیت کرده و هزینههای بسیاری اعم از مالیات، عوارض و... پرداخت میکنند.
معاون خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری قم بر ساماندهی این معضل به بهترین شکل ممکن تأکید کرد و گفت: حدود ۶ نقطه برای استقرار موقت این فروشندگان جانمایی شده ولی کار درست این است که مراکز تجاری برای آنها در نظر گرفته شود تا به فعالیت خود ادامه دهند و در این خصوص نیز در حال بررسی جوانب امر هستیم.
جادههای سلامت در بوستانهای شهری قم راه اندازی میشود
سرپرست سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری قم از راه اندازی جادههای سلامت در بوستانهای شهری قم در آیندهای نزدیک خبر داد.
سید رسول موسوی نژادیان با اشاره به برنامههای شهرداری در خصوص فرهنگ سلامت گفت: عمدهترین هدف ما از این اقدام ترویج فرهنگ سلامت خواهد بود که از جمله کارها موضوع طراحی و ایجاد جادههای سلامت است که امید است یکی پس از دیگری اینجادههای سلامت در بوستانها افتتاح شوند.
موسوی نژادیان گفت: اینجادهها در بوستانهای لاله، غدیر و علوی ظرفیت کار دارند که علاوه بر خدمات ورزشی و تفریحی خدمات پزشکی هم ارائه خواهد شد.
وی در تشریح راه اندازی جادههای سلامت گفت: در جاده سلامت یک مسیر مشخص تعیین میشود که علاوه بر پیامها و خط کشیهای مشخص تعیین شده، کیوسکهایی طراحی شده که نمایندگان دستگاههای مختلف از جمله علوم پزشکی، هلال احمر و... تست قند خون، مشاورههای پزشکی و دیگر مسائل را به صورت رایگان ارائه دهند و از این طریق پیامهای فرهنگ شهروندی ارائه شود.
سرپرست سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری قم با اشاره به موضوع محله محوری گفت: در موضوع محله محوری نگاه سازمان جدی است و محوریت را هم مساجد فعال محلههای شهر قم قرار دادهایم.
وی بیان کرد: امسال در بودجه سال ۹۵ پیش بینی این موضوع را نمودهایم تا بتوانیم ۵۰ مسجد در حوزه فرهنگی و ۳۰ مسجد در حوزه ورزشی را حمایت کنیم و دستورالعمل هم در این راستا تنظیم میکنیم و بتوانیم بخش عمده نیازهای شهر را در قالب مساجدی که محورهای اصلی محلات قم هستند ارائه دهیم و به جای اینکه سرمایه گذاری در ساخت فرهنگسراها ببریم، از ظرفیت مساجد استفاده کنیم.
مرکز نجوم قرآنی در قم افتتاح میشود
موسوینژادیان همچنین گفت: با توجه به ظرفیت بسیار خوبی که برنامههای نجومی در پر کردن اوقات فراغت و افزایش آگاهیهای نوجوانان و جوانان در امر رصد ستارگان دارد راه اندازی خانه نجوم با محوریت قرآن در دستور کار سازمان فرهنگی هنری شهرداری قم قرار گرفته است.
وی افزود: با پیگیریهای انجام شده یکی از فعالترین موسساتی که در حوزه نجوم فعال بود برای همکاری دعوت شد و زیرساختهای لازم برای راه اندازی خانه نجوم سازمان آماده شد.
سرپرست سازمان فرهنگی، هنری و ورزشی شهرداری قم ادامه داد: امکانات مورد نیاز برای تجهیز این مرکز تهیه شده و این امکانات در مراحل بعدی توسعه پیدا میکنند و به عنوان مرکزی که همه علاقهمندان را درگیر خود میکند به زودی خدمات را ارائه میدهد.
موسوینژادیان با اشاره به اینکه این مرکز با همکاری موسسه رصدگر آسمان راهاندازی شده است، تصریح کرد: این مرکز در مجموعه فرهنگی شهدای آذر ایجاد شده که در قالب کلاسهای آموزشی و هم در قالب فعالیتهای اردویی خارج از شهر قم و هم در قالب فعالیتهای تفریحی برنامههای متنوعی را تدارک دیده که در طول سال خدمات را در دو نوبت صبح و عصر ارائه خواهد داد.
تردد روزانه ۴۵ هزار دستگاه وسیله نقلیه در اطراف حرم مطهر
مدیر مرکز کنترل هوشمند ترافیک شهرداری قم با بیان اینکه شاخصهای حمل و نقلی وجود دارد که به تفکیک میتواند تمام دستاوردهای هوشمند سازی را نشان دهد، گفت: بحث آلایندههای هوا بسیار مهم است که باید به طور جدی برای آن چارهای پیدا کرد.
محمدحسین دهناد افزود: طبق آمار به طور متوسط در هر روز ۴۵ هزار وسیله نقلیه اطراف حرم مطهر تردد میکنند و این امر منجر به ایجاد آلایندههای هوا، آلودگیهای صوتی و بصری میشود و با توجه به اینکه عمده مسافرین در نزدیک حرم رفت و آمد میکنند وضعیت هسته مرکزی چهره مناسبی ندارد.
وی اظهار داشت: با مدیریت تقاضا و توسعه حمل و نقل عمومی میتوان این رقم را کاهش داد و برای زمان سفر و تاخیر در ترافیک شاخصهایی در حوزه حمل و نقل وجود دارد.
مدیر مرکز کنترل هوشمند ترافیک شهرداری قم ادامه داد: با توجه به اهدافی که تبیین میشود در هر کدام از شاخصها قبل از اجرا و پیادهسازی سیستمها با بعد از آن مقایسه شده و به این نتیجه رسیدیم که نتایج خوبی در شهر خواهد داشت.
نظر شما