دكتر سعيد صفاتيان در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: در طول 20 روز اجراي اين طرح 261 معتاد ولگرد و تزريقي فاقد خانواده توسط نيروي انتظامي جمع آوري و جهت درمان به مركز درماني شفق منتقل شدند تا با استفاده از گروه هاي روانشناسي درماني ، روانكاوها و متادون تحت درمان قرارگيرند.
وي در خصوص اين ادعا كه طرح نجات در فاز نخست چندان موفق نبوده است ، تصريح كرد: براي اولين بار در كشور 6 سازمان و دستگاه اجرايي در كنار هم چنين طرحي را اجرا كردند. لذا در روزهاي نخست با مشكلاتي مواجه بوديم اما هم اكنون 90 درصد مشكلات برطرف شده و نيروي انتظامي نيز قبول كرده طرح با محوريت بهداشتي بودن اجرا و فقط معتادان تزريقي فاقد خانواده تحت پوشش قرا داده شوند.
مديركل درمان ، حرفه آموزي و بازپروري ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: در مرحله نخست اجراي طرح 500 نفر از اين افراد تحت پوشش قرار مي گيرند.
به گفته وي ، افرادي هم كه در قالب اين طرح دستگير شده ولي حائز شرايط اعزام به مركز شفق نبوده و با خود مواد مخدر نيز ندارند ، در صورتي كه خود و خانواده شان تعهد لازم را دهند ، به مراكز ترك اعتياد بهزيستي و وزارت بهداشت جهت درمان اعزام مي شوند.
صفاتيان در پايان ، بودجه اجراي اين طرح را 675 ميليون تومان عنوان و تصريح كرد: افراد انتقال يافته به مركز شفق پس از دوران روانكاوي و درمان اوليه با تائيد كارشناسان مستقر در شفق به مراكز كاهش عوارض ناشي از اعتياد دي آي سي ارجاع مي شوند.
نظر شما