دكتر ناصر قاسم زاده ، روان شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، طلاق را رويدادي پيچيده خواند و اذعان داشت: طلاق معمولا افراد را درگير يك سري مسائل عاطفي و رواني فرسايشي مي كند كه به دليل فشار رواني زياد زندگي ناموفق قبلي ، در مراحل ابتدايي به صورت نوعي احساس آرامش كاذب بروز مي كند.
وي ادامه داد: با گذشت زمان ، فشار رواني منفي طلاق افزوده و استرس ناشي از آن آزار دهنده مي شود.
مشاور خانواده ، تلخ كامي طلاق را بيشتر متوجه خانم ها دانست و گفت: نگاه ويژه جامعه به زنان مطلقه و خرده باورهاي غلط ، احساس شكست و سرشكستگي اجتماعي ناشي از طلاق را بر زنان تشديد مي نمايد.
به گفته وي ، اين فشار رواني مضاعف بر زن منجر مي شود وي در انتخاب بعدي خود نيز در شرايطي پر استرس تصميم گيري كند و در نتيجه احتمال اشتباه افزايش يابد و مستعد افسردگي گردد.
قاسم زاده اظهار داشت: تجربه ناموفق زندگي مشترك باعث مي شود فرد در انتخاب بعدي خود ديد ناقص داشته و دقيقا فردي را با ويژه گي هاي متضاد فرد قبلي جستجو كند. در صورتي كه شخص جديد ممكن است خصوصيات منفي به همراه خود داشته باشد كه از ديد او پنهان مانده است.
وي با اشاره به پايين آمدن كارآمدي اين قبيل افراد در محيط هاي شغلي خاطر نشان كرد: آنان غالبا در محيط كار ، افسرده ، خشن و عصبي هستند و رفتارهاي زنانه و مردانه آنان تغيير مي كند.
نظر شما