به گزارش خبرنگار هنري "مهر"، فيلمنامه اين مجموعه كه به مسايل و موضوع هاي سياسي ايران بين سال هاي 1380 تا 1382 توجه دارد، به وسيله معظم رستمي و ابوالفضل آهنچيان به نگارش درآمده است و پس از بازنويسي به وسيله عبدالله باكيده كارگرداني مي شود.
اين مجموعه داستان دختري را روايت مي كند كه پس از سالها به ايران باز مي گردد تا يك روزنامه باز كند. او متوجه اين مطلب نيست كه به عنوان جاسوس از سوي شركتي كه حمايت مي شود به ايران فرستاده شده است. آشنايي اين دختر با فردي با نفوذ و متمول او را در راه احداث اين روزنامه بيشتر ترغيب مي كند. اما اين فرد نيز انگيزه هاي ديگري از حمايت از اين زن دارد.
ايرج نوذري كه ايفاگر يكي از نقش هاي اصلي اين مجموعه است به خبرنگار "مهر" گفت: من در اين اثر نقش مردي با نفوذ را بازي مي كنم كه قصد منحرف كردن افكار دختري را دارد كه براي احداث روزنامه به ايران آمده است.
وي يادآور شد: اين اثر داراي فراز و نشيب هاي زيادي است كه به قصه جذابيت و تعليق قابل توجهي مي بخشد. چنان كه طرح مسايل سياسي در آن را كاملا" تلطيف كرده است و در راه بيان موضوع به خوبي پيش مي رود.
از ديگر بازيگران اصلي «نقش برآب» مي توان به جمشيد شا محمدي، افسون افشار، مهدي اميني خواه، فرهاد مهاديان، فرشيد زارعي فرد، اكبر سنگي، مهدي اميني خواه و ليلا بلوكات اشاره كرد.
اين اثر به وسيله حسن آقايي تدوين مي شود و مدير تصويربرداري آن را حسن سلطاني برعهده دارد. طراحي صحنه و لباس را عبدالله باكيده انجام داده و احسان صابريون صدابرداري آن را عهده دار بوده است.
مجموعه تلويزيوني «نقش بر آب» كه توليد آن از بهمن ماه سال 1381 آغاز شده بود، با پشت سر گذاشتن مرحله تصويربرداري روي ميز تدوين قرار گرفت.
کد خبر 30858
نظر شما