به گزارش خبرگزاري مهر ، دكتر محمد باقر قاليباف روز پنج شنبه گذشته در همايش مديران ارشد شهرداري تهران ، با تاكيد بر بيانات مقام معظم رهبري در خصوص هويت بخشي به شهر تهران و ارتقاي سطح مديريت شهري گفت: يكي از طرحهاي شهرداري براي هويت بخشي به محله هاي شهر تهران ، ساخت باغ راه و آب نما است.
وي افزود: در اين طرح هر ناحيه كه عموما 2 يا 3 محله دارد ، مكلف است 2 يا 3 باغ راه و آب نما احداث كند كه در اين صورت تهران در سال 85 صاحب 280 باغ راه و آب نما خواهد شد.
شهردار تهران ادامه داد: احداث خانه مشق ، خانه فرهنگ، خانه بهداشت و خانه شهردار ناحيه نيز جزو ديگر اقداماتي است كه شهرداري در سال 85 براي شكلگيري مفهوم استاندارد و واقعي " محله " انجام خواهد داد.
قاليباف در ادامه به موضوع احداث تراموا اشاره و گفت: عمليات احداث خط ترن سبك (تراموا) در مركز شهر هر چه سريع تر آغاز خواهد شد تا در راستاي توسعه شبكه حمل و نقل عمومي شهر تهران بتوانيم گام تازه اي برداريم و از حداكثر ظرفيتهاي حمل و نقل شهري استفاده كنيم.
وي در عين حال بودجه اتوبوسراني را 50 ميليارد تومان اعلام كرد و افزود: اين بودجه قابل افزايش نيست و بايد با مشاركت بخش خصوصي مشكلات و ضعفهاي اين سازمان حل شود.
قاليباف اعلام كرد: تحقق شبكه حمل و نقل عمومي يكي از اصليترين برنامه هاي شهرداري است و مترو به عنوان يكي از اساسي ترين ستون فقرات حمل و نقل عمومي بايد با تكميل ايستگاهها، گسترش خطوط و كاهش زمان انتظار به 3 دقيقه تا پايان سال 85 ، در تحقق اين شبكه گام بردارد.
شهردار تهران ضمن اعلام خبر ورود خودروهاي " ون " در خرداد امسال به شبكه حمل و نقل عمومي گفت: سازمان تاكسيراني نرخ هاي مصوب كرايه تاكسي هاي تمامي خطوط تهران را اعلام و منتشر كرده است و با نظارت و كنترل اين سازمان و هماهنگي قوه قضائيه و نيروي انتظامي ، با رانندگان متخلف به شدت برخورد خواهد شد و مردم نيز نبايد بيش از نرخ مصوب پرداخت كنند.
وي با تاكيد بر ضرورت ايجاد فضاي ورزش همگاني ، به خصوص ورزش بانوان در پاركها و سطح شهر ، افزود: در پاركهاي تهران بخش ويژه اي به ورزش بانوان اختصاص خواهد يافت كه در آنها به وسيله پوشش گياهي ، فضايي مناسب براي ورزش بانوان ايجاد خواهد شد.
به گزارش "مهر" شهردار تهران بر سياست بهره وري از فضاي مدارس و مساجد براي دنبال كردن بخشي از اهداف مديريت شهري در راستاي توسعه فضاهاي تفريحي و ورزشي تاكيد كرد و گفت: شهرداري با تامين نيروي انساني مورد نياز ، امكانات و تجهيزات سعي دارد از تعطيل شدن مدارس پس از پايان ساعات درسي جلوگيري كند و تا ساعت 23 شب امكان ورزش و تفريح را براي دانش آموزان و شهروندان در مدارس فراهم كند.
قاليباف يكي ديگر از برنامه هاي شهرداري را جمع آوري اسباب و اثاثيه دست دوم منازل در هر فصل از سال اعلام كرد كه طي اين طرح شهروندان ميتوانند برخي از لوازم منزل خود را كه نياز ندارند در اختيار شهرداري بگذارند تا شهرداري پس از بازسازي و تعمير اين لوازم ، آنها را از طريق كميته امداد امام خميني در اختيار اقشار مستضعف قراردهد.
وي افزود: دريافت اين كالاها در صورتي از طرف شهرداري انجام خواهد شد كه رسيد تحويل آنها به خانوادههاي كم درآمد يا كميته امداد به اهداكنندگان تحويل داده شود.
قاليباف همچنين اعلام كرد: پياده روهاي ميدان راه آهن تا ميدان تجريش در سال 85 ظرف 4 ماه بهسازي و بازپيرايي خواهند شد.
شهردار تهران ادامه داد: امسال 2هزار غرفه پرتابل سيار براي ساماندهي مشاغل در پاركهاي محلات مختلف تهران اختصاص خواهد يافت كه اين غرفهها با اولويت زنان بي سرپرست و سرپرست خانوار شرايط را براي عرضه صنايع دستي و فروش اقلام دست دوم فراهم خواهد كرد.
وي اضافه كرد: همچنين بازاري براي فروش كالاها و اقلام دست دوم در خارج از محدوده شهر پيش بيني خواهد شد كه شهروندان ميتوانند به عرضه كالاهاي خود در اين فضاها بپردازند.
شهردار تهران درباره ساير اقدامات شهرداري در سال 85 گفت: تاكنون جمع آوري زباله در 25 ناحيه مكانيزه شده است و اين پروژه در 35 ناحيه ديگر تا 15 ارديبهشت تكميل مي شود و تا پايان سال 85 در تمامي 129 ناحيه تهران اين طرح تكميل خواهد شد.
قاليباف از ارائه وام ازدواج به 100 هزار نفر تا پايان آذر امسال خبر داد و گفت: تا زمان پرداخت وام به 100هزار نفري كه ثبت نام كرده اند از متقاضيان جديد ثبت نام به عمل نخواهد آمد.
وي آغاز به كار سامانه 1888 را پيش از پايان فروردين ماه اعلام كرد و افزود: اين سامانه قرار است كار اطلاع رساني و پيگيري و همچنين نظارت بر عملكرد سامانه مديريت شهري 137 را دنبال كند.
قاليباف زمان آغاز به كار شبكه IT شهرداري تهران را 15 ارديبهشت امسال اعلام و گفت: از اين پس صدور پروانه ساخت ، كارت اعتباري و ديگر خدمات شهرداري به وسيله اين شبكه ارائه خواهد شد.
وي ضمن تاكيد بر ضرورت وصول مطالبات شهرداري و تحقق درآمد افزود: شهرداري تهران مي تواند سالانه 5 هزار ميليارد تومان در شهر تهران كار توليد كند كه نيمي از آن توسط شهرداري و 2500 ميليارد تومان از اين رقم نيز بايد با مشاركت بخش خصوصي تامين شود تا چهره شهر تهران به وضعيت مناسب تري برسد.
قاليباف همچنين ، اصلاح ساختار شهرداري و ساماندهي مشاغل اين نهاد تا 3 ماه آينده ، ساماندهي و تغيير نوع تابلوهاي تبليغاتي و مقررات جديد واگذاري آنها و نوسازي بافتهاي فرسوده در مناطق 17، 15، 10، 11 و 9 را بخش ديگري از اقدامات شهرداري تهران در سال 85 اعلام كرد.
شهردار تهران خبر داد: 50 شعبه موسسه مالي اعتباري شهر تا پايان فروردين ماه جاري با هدف حل مشكلات مالي كاركنان شهرداري و ارائه وام با بهره اندك و در درجه دوم ارائه وام به شهروندان گشايش خواهد يافت.
نظر شما