۱۹ فروردین ۱۳۸۵، ۱۰:۵۷

مدير كل آيسيسكو:

حضور فعال مسلمانان در مجامع بين المللي ضروري است

حضور فعال مسلمانان در مجامع بين المللي ضروري است

مسلمانان به منظور رسيدن به موقعيت شايسته و به حق خود، بايد حضور پررنگ و فعالي در مجامع بين المللي بر اساس مساوات و خدمات انساني داشته باشند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از اسلام نيوز، دكتر عبدالعزيز بن عثمان تويجري مدير كل سازمان تربيت و علوم و فرهنگ اسلامي ( آيسيسكو) در همايش " مشكلات جهان اسلام وراههاي رفع آن در سايه جهاني شدن " با موضوع "  جهان اسلام در مقابل دوگانگي معيارهاي بين المللي" به سخنراني پرداخت.

تويجري مسلمانان را به  تقويت همبستگي، تحكيم روابط، تكامل و اتحاد فراخواند و آنها را به تلاش به منظور پيشرفت، بيداري و آگاهي، آموزش و تربيت صحيح و گسترش فعاليتهاي علمي دعوت كرد تا جامعه اسلامي و آگاه ساخته شود.

وي به ضرورت اصلاح اوضاع سياسي و اقتصادي جهان بر اساس تطبيق مبادي حقوق بشر كه از عميق ترين تعاليم دين اسلام است، اشاره و مساوات در همه كشورها به ويژه كشورهاي اسلامي را ضروري عنوان كرد.

مدير كل آيسيسكو با اشاره به نقش مهم زناندر اين راستا تصريح كرد: زنان بايد نقش خود را در ساخت جامعه اي كه حقوق آنها را اجرا مي كند، بدانند، زيرا همه اينها راهي به منظور خروج از بحران تمدن كنوني است كه عده اي بر عده ديگر تسلط پيدا كرده اند و حكمراني مي كنند و اعمالي عليه حقوق ديني و مصلحت زندگي مسلمانان انجام مي دهند.

دكتر عثمان تويجري افزود: از آنجايي كه مسلمانان داراي قدرت، نيرو و امكانات هستند، بنابراين به منظور پيشرفت بايد از همه توان خود استفاده كنند و ضعفهاي خود را بپوشانند.

وي با تأكيد برسياستهاي دوگانه اي كه در جهان اجرا مي شود، افزود: اين سياستها نتيجه نظام جديدي است كه از مصالح كشورهاي روبه رشد و در حال توسعه حمايت نكرده و به قوانين عدل و مساوات احترام نمي گذارند. 

تويجري اظهار داشت: فقهاي قانونهاي بين المللي آنچه را كه كشورهاي بزرگ و ابر قدرت مي خواهند، اجرا مي كنند و آن را آغاز و اساس هر كار قانوني مي دانند و براي تضمين و تحقق فعاليتهاي خود از آن بهره مي برند و كشورهاي مذكور نيز از اين فرصتها سوء استفاده مي كنند.

مدير كل آيسيسكو ياد آور شد: شيوه اي كه كشورهاي بزرگ در قبال كشورهاي اسلامي در پيش گرفته اند، شيوه اي " استبدادي" بوده و راهي جز دفاع و حمايت از حقوق و مصلحت مسلمانان وجود ندارد، از اين رو براي اثبات حقانيت بايد در ميادين بين المللي حضور فعال و مؤثري بر اساس مساوات داشته براي ساخت جامعه اي كه صلح و آرامش و اهداف انساني را به خدمت مي گيرد، تلاش كنيم .

وي با تأكيد بر اينكه دوگانگي معيار در سياستهاي بين المللي را نفي نمي كنيم، گفت: اين معيارهاي دوگانه به مصالح ما ضرر مي رساند و با قوانين عدل و انصاف متعارض است، اما به تدريج متلاشي خواهند شد.

دكتر عبدالعزيز بن عثمان تويجري بازتاب اين معيارها را اينگونه عنوان كرد: اين معيارهاي دوگانه وسيله اي براي عدم برقراري آرامش و صلح در جهان شده است و شك، ترديد و سوء تفاهم را به وجود مي آورد، حتي امنيت و آرامش بين المللي را نيز تهديد مي كند، زيرا اين شيوه با عدالت و مباني انساني و قوانين عدل و انصاف مغاير است.

کد خبر 308831

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha